2.10.2011

Dogs Residence Original

Monet päivittelevät koiran nukkuvan jossain aivan muualla kuin omassa pedissä. Tikrulla on yläkerrassa meidän sängyn vieressä oma sänky, jossa se on nukkunut joka ikinen yö, myös kylässä. Muuhun tyyliin sopiva peti on yksinkertainen, pehmeä ja musta. Jos kaipaa väriä elämään, tyynyn voi kääntää ja sieltä paljastuu oranssi kangas.

Tikrun paikka keittiössä ei sitten olekaan ollut niin ihana. Se koostuu Ikean vaalean sinisestä fleece-peitosta ja epämuodostuneesta vanhasta kamalasta sisustustyynystä (joka annettiin koiralle sen varastettua aina sohvalta vastaavan tyynyn). Toki jos koiralta kysytään, niin varmasti pitää paikastaan, sen verran monet unet siinä koisinut :)



Pieni ihana riiviö sai tänään uuden alakertapedin ja mahtava peti onkin. Pitkään olin tätä katsellut uudesta verkkokaupasta, Dog Gallerystä. Antrasiitin harmaa tyyny on kooltaan 70x100cm, sopii siis olohuoneen valkoinen-harmaa-musta -värimaailmaan. Kuten kuvasta näkyy ja otsikkokin kertoo, peti on todella koiran oma :) Tikru on heti ottanut sen omakseen ja nukkuikin osan päikkäreistä siinä. Luutakin sen päällä kelpaa syödä.




- Oona

3 kommenttia:

  1. Hieno peti hienolla pojalla :)

    VastaaPoista
  2. Marja, Eicca ja Enni4. lokakuuta 2011 klo 15.58

    kunhan Ennikin oppii olemaan jäytämättä petejään, mietitään tuota vaihtoehtoa, näyttää tosi hyvältä, molemmat!

    VastaaPoista
  3. Kaiken lisäksi koira vielä näyttää viihtyvänkin siinä :) Suosittelen kyllä!

    VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)