25.3.2012

Valoa makuuhuoneeseen!

Pöytävalaisimia löytyy kalliita ja vähän edullisempia. Tällä kertaa päädyimme ostamaan makuuhuoneeseen todella edulliset versiot Ikeasta. Ihan sellaisenaan ovat hieman jopa tylsän näköiset, joten päätimme hieman koristella niitä.Valaisimen jalalla taisi olla hintaa n. 10e, varjostimella 4e. Tähän lisätään vielä muutaman euron satiininauha ja valaisin on valmis. Vielä kun osaisi kauniin rusetin tehdä, vinkkejä otetaan vastaan :)

Meillä valikoitui nauhan väriksi musta. Väriksi voi valita vaikka huoneen tehostevärin ja vaihdella sitä mielensä mukaan. Helppoa ja nopeaa uutta ilmettä :)

- Oona

6 kommenttia:

 1. Pienellä vaivalla kyllä tuli heti paljon kivemman näköinen. :)

  VastaaPoista
 2. Eikö :) Ja tosiaan todella helpolla.

  VastaaPoista
 3. oi miten kauniit valaisimet, tuollaisen minäkin haluan meille <3 Pentikin pallolampunjalat mulla tulee korvista ulos, taidan myydä ainakin toisen :D
  tuli muuten tuosta mieleen viime kesän asuntomessuilla yks makkari ja sen yöpöydänvalaisimet :)
  http://allyouneediswhite.blogspot.com/2011/07/messuhelmi.html

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Asuntomessuiltahan koko idea on peräisin :) Noita oli kolmea eri kokoa, meillä on keskikokoiset. Noi on niin edulliset, ettei kahta kertaa tarvii hankkimista miettiä :)

  VastaaPoista
 5. Heh, katoppa kun melkein samanlainen kuva meillä samasta lampusta tässä: http://www.rintsikka.fi/?p=1904

  Yhtä vinossakin :)

  VastaaPoista
 6. Näyttää todella ihanalta :) Pienellä jutulla sai hyvän näköisen muutoksen. Vihdoinkin sain tehtyä virtuaalihaasteen. Hieman haasteellista oli käyttää tasan 500 euroa, mutta onnistuin.. ainakin melkein :D

  VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)