8.9.2012

Olohuoneen syysasu

Syksyn läsnäolo on tässä vaiheessa pakko myöntää, vaikka ensi viikolle syyshelteitä lupaavatkin. Eräänä iltana olikin aika vaihtaa olohuoneen kesäisen pirtsakka keltainen tehosteväri hopean kimallukseen.



Tosiaan mitään muuta ei ole tehty, kuin vaihdettu Kelohonka-tyynynpäällinen kahteen hopeiseen paljettityynyyn ja otettu keltainen kehys tauluhyllyltä talvisäilöön. Suunnitelmissa on lisätä vielä ripaus kiiltävää sinne tänne, aika näyttää missä muodossa. Esimerkiksi joku krominen lyhty olisi ihana!



Syksyn pimeys ja märkyys eivät varsinaisesti kuulu lempivuodenaikoihini, mutta tänä syksynä huomaan suhtautuvani syksyn tuloon toisin kuin aiemmin. Kynttilän valossa on ihana fiilistellä viinilasin kera ja Tikrun kanssa lenkkeillessä märässä metsässä on helpompi hengittää. Tänä vuonna syksy tuo tullessaan myös paljon uusia hienoja asioita, kuten CASA-Blogien lanseeraus (ensi viikonloppuna!!!) ja uusi työpaikka heti seuraavana päivänä. Kaiken lisäksi tänään juhlitaan perhetuttujen häitä. Melkein voisin laittaa tässä vaiheessa syksyn perään sydämiä ;)

-Oona

4 kommenttia:

  1. Ihanaa hopean kimallusta! Odottelen innolla teidän makkarin muutosta, itselläkin jotain pientä muutosta makkariin tulossa syksyn aikana. Ihanaa ja tunnelmallista syksyä teille!

    VastaaPoista
  2. Pieni kimallus on aina paikallaan :) Täytyy siis väijyä teidänkin makkarin muutosta, pienikin muutos piristää aina.

    Ihanaa syksyä sullekin! :)

    VastaaPoista
  3. Jännää! Mullakin alkaa juuri seuraavana päivänä uusi työ!

    VastaaPoista
  4. Eikä, mikä sattuma :) Voidaan sitten yhdessä jännitellä sitä(kin) :)

    VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)