12.1.2013

Hääjärjestelyitä

Huomenta! Täällä on nukuttu kunnon pitkät yöunet ja kiirehän sen takia tuli. Olemme menossa katsomaan hääjuhlapaikkaa ensimmäistä kertaa vuoteen :) Luvassa mittailua, suunnittelua, ihmettelyä ja lisää suunnittelua. To do -lista siis lyhyenee yhdellä, mutta kasvaa samalla kymmenillä. Mukaan pääsevät lyhyellä varoitusajalla molemmat kaasot, äitini sekä Oonan isä.Tila on muuten ainoa, jota vuosi sitten käytiin katsomassa. Vaihtoehtoja oli muutamia, mutta tämä vei voiton monestakin syystä. Tilaa ei juurikaan tarvitse koristella, siitä pitävät huolen tilan upeat vanhat puitteet. Kuvassa näkyvälle lasilattialle on tulossa meidän pöytä sekä lähisukulaiset. Myöhemmin illalla lasilla tanssitaan. Huomasitko, että lasilattian alla on valaistuna ikivanhaa rakennelmaa? Kuva on kuvattu lasiparvelta, johon loput vieraat sijoitetaan.

Ensi viikolla onkin sovittuna paljon tapaamisia. Käydään Tikrun kasvattajalla pitkästä aikaa, sovitaan valokuvaajan kanssa tarkemmin päivän ja kuvausten kulusta ja myös pitopalvelun kanssa viilataan yksityiskohdat kuntoon.

Loistavaa viikonloppua kaikille!

-Petteri

POSTAUKSEN VANHAT KOMMENTIT POIMITTU TALTEEN TÄHÄN, KOMMENTOINTI
TOIMII KUITENKIN NORMAALISTI.

  Satu kirjoitti 12.1.2013 klo 17.41
  Todella upea hääpaikka! Talvihäät ovat ihania.... pienellä haikeudella muistelen omian vuoden takaa. Härkäviikot ovat mitä mainioin aika järjestellä häitä, aika kuluu nopeasti :)
   Oona kirjoitti 12.1.2013 klo 22.15
   Kuva ei vaan tee oikeutta paikalle :) Mullakin on ollut jo pitkään selvää, että haluan talvihäät. Muutama viikko vielä pitäisi jaksaa odotella :)
  IMAGE kirjoitti 12.1.2013 klo 17.56
  Toi on aivan tajuttoman upean näköinen paikka! Huh huh... :)
  Onnekkaita on ne jotka noihin juhliin pääsevät.
  Isot tsempit loppu järjestelyihin ja Tikrulaiselle rapsuja. ♥
   Oona kirjoitti 12.1.2013 klo 22.17
   Jotkut näkevät tosiaan tilan upeuden myös paikan päällä ;) Loppusuoralla ollaan, tämän päivän käynti selvensi asioita paljon.
   Terkkuja teidän porukalle ja välitä Mixulle onnittelut! :)
  Kerttu kirjoitti 12.1.2013 klo 19.02
  Todella upean näköinen paikka! Häistänne tulee varmasti tyrmäävän kauniit ja tyylikkäät :)

  Kerttu / http://modernistikodikas.blogspot.fi
   Oona kirjoitti 12.1.2013 klo 22.19
   Siihen pyritään ;) Halusimme tosiaan vähän erilaisen paikan, ei mitään jumppasalia :)
  jasmis kirjoitti 12.1.2013 klo 19.24
  Odotan hääkuviakin niiin suurella innolla :)
   Oona kirjoitti 12.1.2013 klo 22.19
   Eiköhän niitä jossain kohtaa tänne blogiinkin eksy :)
  kreetan enkeli kirjoitti 12.1.2013 klo 23.23
  Näyttää tutulta. Ollaankohan Manillassa ? Oltiin siellä häissä. Ihanat puitteet.Se lasiparvi vain on hameväelle hieman haastava. Onnea tuleviin häihinne.
   Oona kirjoitti 13.1.2013 klo 17.31
   Oikeassa olet :) Luotetaan siihen, ettei lasiparvestakaan koidu kovasti ongelmaa :) Kiitos!
  Asta kirjoitti 13.1.2013 klo 17.18
  Meillä oli viime kesäkuussa omat häät Manillassa ja paikka oli kyllä aivan mahtava meidän n. 100 hengen cityhäihin :) Mitään muuta paikkaa emme edes harkinneet vaan Manilla oli ainoa vaihtoehto. Vihkiminenkin oli Martin kirkossa niin ei tarvinnut kuljetuksiakaan miettiä. Paljon tsemppiä hääjärkkäilyihin :)!
   Oona kirjoitti 13.1.2013 klo 17.33
   Kiva kuulla vielä näin loppumetreilläkin kehuja paikasta :) Meillä oli paikan suhteen oikeastaan kaksi vaihtoehtoa, Manilla ja Kankaisten kartano. Kartanossa ei tarvinnut kuitenkaan edes käydä sen jälkeen, kun olimme Manillassa käyneet ;) Kiitti, tsemppiä viimeisinä viikkoina tarvitaankin! :)
  blanco kirjoitti 14.1.2013 klo 19.08
  Ihan mieletön paikka! Voi kunpa täälläkin olisi vastaavanlainen paikka omille häille, valkkaa nyt sitten näistä pirtti-paikoista se missä mäntypaneelit on vähiten kellastuneet ;P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)