24.1.2013

Loppusuoralla

Täällä on viimeisien viikkojen aikana tehty jotain aivan muuta kuin sisusteltu. Hääjärjestelyt jatkuvat tänäänkin, parhaillaan askarrellaan paikkakortti-menu-ohjelma -lappusia. Teksit on tulostettu samalle paperille kuin kutsutkin ja pitsikuviokin seuraa lähes kaikkiin materiaaleihin. Nyt kasataan kolme erikokoista paperia päällekäin ja solmitaan ne reiästä rusetilla ohuella mustalla silkkinauhalla yhteen. Paperihan on enemmänkin kartonkia, erittäin jäykkää ja paksua paperiksi.Mehän halutaan usein asioiden olevan yksinkertaisia ja sitä ajatusmaailmaa näissäkin nyt vähän on. Saamme yhteen ja samaan kaikki kolme normaalisti erillistä asiaa. Ohjelma on kätevästi näkyvissä koko ajan ja menu löytyy alimmaisena. Paikkakortillekin löytyi sopiva paikka yläosasta. Periaattessahan muutama ohjelma ja menu per pöytä riittäisi, mutta meille kun ei muuten tule kynttilöiden lisäksi mitään koristeita, niin nämä ajavat siinä samalla niiden virkaa.


Eilen saatiin Rintsikkaan mieluisa vieras isolta kirkolta, kun Sisusta siis -blogin Enne tuli kyläilemään. Oli hauska nähdä sellaisen ihmisen reaktiot talosta, joka on nähnyt aiemmin ainoastaan valokuvia täällä blogissa. Tilojen hahmottaminen on valokuvien perusteella yllättävän hankalaa. Tästä syystä itseasiassa Ennen aiemmin ehdottamana olemme tekemässä koko talon kattavaa postaussarjaa, jossa mukaan otetaan myös pohjapiirustukset helpottamaan kokonaisuuden hahmottamista. Näistä ja muista sitten kun saadaan nämä häät tanssahdeltua alta pois.


Yhdeksän yötä häihin.... :)

-Petteri

POSTAUKSEN VANHAT KOMMENTIT POIMITTU TALTEEN TÄHÄN, KOMMENTOINTI TOIMII KUITENKIN NORMAALISTI.

  Maribel kirjoitti 25.1.2013 klo 11.13
  Askartelut näyttää todella tyylikkäältä! Tsemppiä loppujärjestelyihin, häät onkin ihan oven takana. Tulee sellainen kutkutus itsellekin kun muistelee omia häitä edeltäneitä fiiliksiä. :)

  Koko talon kattava postaussarja kuulostaa tosi kivalta, sitä odotellessa!
   Oona kirjoitti 26.1.2013 klo 12.10
   Kiitos! Koitetaan saada tässä viikonlopun aikana kaikki mahdollisimman valmiiksi, että ensi viikkolla aikaa riittää myös jännittämiseen ;)

   Toivottavasti ehditään kuvaamaan tässä viikonlopun aikana sarjan ensimmäiset kuvat, saataisiin jo ensi viikolla jotain ulos :)
  Jemina kirjoitti 25.1.2013 klo 14.22
  Upeita askarteluja! Ihania häitä teille! ♥
  Mäkin odotan jo sitä koko talon kattavaa postausta.=)

  http://homewhitehome.blogspot.fi/
   Oona kirjoitti 26.1.2013 klo 12.12
   Kiitos ♥
   Koko talon postauksesta tulisi niin pitkä, ettei kukaan jaksaisi lukea sitä loppuun :) Jokainen huone saa siis oman postauksensa :)
  enne kirjoitti 27.1.2013 klo 18.18
  Kiitos kiitos kiitos.
  Testasin muuten juuri piirakka -reseptiä ja hyvää tuli, tosin paistoaika taisi olla mulla vähän väärä ;)

4 kommenttia:

 1. Aivan ihanat kutsut ja ohjelmakortit. Ihan yksinkertaiset ja kauniit. Värit on nyt niin IN minulle. Ja olettekin menneet naimisiin minun syntymäpäivänä ;) Hyvä valinta ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Päksy! Yksinkertainen oli tavoitteenakin, mutta ei kuitenkaan liian yksinkertainen. Tämä paperi muuten pääsee oikeuksiinsa vasta kun saa sen käteensä, sehän on tuollaista vähän kimaltelevaa, eli pinta hieman elää kun paperi liikuttelee.

  VastaaPoista
 3. Moi! Voitko Petteri laittaa linkin minulle tuonne kuvapankkiin, mistä pitsikuvion ostitte? Olen epätoivoisesti yrittänyt etsiä tuloksetta! -Sarianna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, niinkuin aiempaan kysymykseesi vastasinkin, en tosiaan muista mistä tuo ostettiin kun siitä jo toista vuotta aikaa ja aikamoista etsimistä oli silloinkin. Googlen kuvahaun kautta tosiaan löytyy kauhea määrä erilaisia, joukossa myös ostettavia vektorimuotoisia pitsejä. Tässä mallihaku: http://tinyurl.com/llmejkv

   Poista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)