26.2.2013

Herkutellen

Viime viikko lopeteltiin herkuttelulla. Kaupasta tarttui mukaan naudan sisäpaisti, jonka pyöräytin pannun kautta uuniin. Kaikenlaiset uunilihat on enemmän tai vähemmän epäonnistunut käsissäni, joten tällä kertaa ostin myös paistolämpömittarin, jotta ei varmasti olisi liian kypsää. No, olihan se. Taisi viihtyä turhan pitkän ajan pannulla, koska liha oli suurelta osin kypsää, vaikka lämpö näyttikin sisällä 65 astetta.




Lihan kaveriksi oikaisin vähän ja turvauduin pakastealteeseen valkosipulikermaperunoiden muodossa. Kastikkeeksi halusin tällä kertaa kylmän ja teinkin sen hyvin pippurisena ranskankermaan. Salaatti kylkeen vielä ja lasi punaista. Yksinkertaista ja niin herkullista.



Kattauksessa käytettiin V&B:n lautasten lisäksi hauskoja sarjan dippikulhoja, joihin laitoin paksun kastikkeen. Näyttää kivalta ja on helppo käyttää.

-Petteri

2 kommenttia:

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)