8.2.2013

Hopeaa ja pitsiä

Taas mennään hetkeksi hääjuttujen pariin :) Kuvaajamme kuvia itse tilaisuudesta odotellessa, tässä pieniä maistiaisia paperitavaran muodossa.Kaikki kutsusta kirkko-ohjelmaan ja pöytänumeroihin noudattivat samaa melko yksinkertaista linjaa. Helmiäishopealle paksulle paperille tulostettua mustaa pitsikuviota. Kutsussahan oli lisäksi liimattu vähän blingiä, samoja strasseja mitä oli Oonan kenkien korot täynnä :) Materiaaleja oli lopulta aika monia erilaisia, joita kaikkia en sentään viitsinyt kuvata. Matskuja oli lisäksi mm. photobooth-ohje, istumajärjestyskartat, sekä tulitikkuaskien etiketit. Tulitikkuaskeja jaettiin kirkolla isojen tähtisädetikkujen kanssa, riisien heitto korvattiin siis säteilevillä, niitä ei heitetty :)Kutsu muodostui kolmesta osasta, hieman läpinäkyvä neliö kirjekuori, taitettu kutsu sekä kutsun välissä ollut "maitopaperi", joka toimi hääinfona. Kutsussahan oli hyödynnetty myös muuttuvan datan tulostamista kutsun saajien etunimen muodossa. Osoitteet kirjoitimme käsin, jotenkin juhlavampaa. Saimme ison osan annettua käteen ihmisille, joten säästimme hieman postituskuluissakin.
Siinä melkein koko perhe :) Siinä missä Oona hoiti aika ison osan hääjärjestelyistä, minä vastasin näiden kaikkien materiaalien suunnittelusta. Kutsua tehtiin toki yhdessä, josta sitten saimme linjan muihin materiaaleihin. Ja kyllähän Oona kaiken tekemäni toki hyväksyi, joskus pienillä muutoksilla :) Tuota pitsinauhaa käytimme paikkakortti-ohjelma-menu -lappuihin sekä sidoimme rusetilla myös servetit kiinni. Ostamamme kehykset katsoimme niin, että voimme niitä hyödyntää portaikon kuvakollaasiin. Miltäs teidän silmissä näyttää nämä lappuset?


Nyt on aika nauttia ensimmäisestä täysin vapaasta viikonlopusta pitkään aikaan. Juhlista jäi aika reilusti yli kuohuvaa, joka on varmasti jo sopivan kylmää nautittavaksi. Oikein hyvää viikonloppua kaikille!

-Petteri

POSTAUKSEN VANHAT KOMMENTIT POIMITTU TALTEEN TÄHÄN, KOMMENTOINTI TOIMII KUITENKIN NORMAALISTI.


  Jossu kirjoitti 8.2.2013 klo 20.46
  Ihan mielettömän kauniit noi kutsut ja kaikki muukin materiaali! Olisikohan teitä mahdollista palkata suunnittelijoiksi, sitten joskus kun on omien häiden aika :)
   Petteri kirjoitti 9.2.2013 klo 09.34
   Kiitos Jossu! Ei lainkaan hullumpi idea :) Suunnitelma kattaa sitten materiaalien lisäksi myös äänentoiston, valot ja kaiken muunkin :)
  Tuija kirjoitti 8.2.2013 klo 22.50
  Kaunista ja kaikki hienosti linjassa, tykkään kovin! Taitavasti olet myös yhdistänyt feminiinisen pitsin maskuliiseen väriin, molemmille jotakin!
   Petteri kirjoitti 9.2.2013 klo 09.38
   Kiitti Tuija! Tämä oli aika hankala lähtötilanne, työni puolesta kun on käytettävissä niin laaja materiaalivalikoima ja jälkikäsittelyjäkin on monenlaista. Haluttiin kuitenkin pois kaikenlainen "kikkailu" ja pitää mahdollisimman yksinkertaisena.

   Alunperin tuo pitsi piti olla ihan oikeaa pitsiä, kunnes mentiin vähän nykyaikaisempaan ja tulostettiin se kuvio.
   Tuija kirjoitti 9.2.2013 klo 17.34
   Petteri, koen että juurikin se yksinkertaistamisen taito vaatii osaamista. Tässäkin pitsi kuvana toimii tyylikkäämmin kuin oikeana materiaalina :)
  Niitty kirjoitti 9.2.2013 klo 08.23
  Ei !!!!!! Karkkibuffet !
  Olis ollut varmaan tosi tylsää vieraana teidän häissä ja istua Buffan vieressä ( toimiiko mulle käänteinen psykologia ? Ei toimi ).

  On pitänyt jo aikaisemmin kommentoida tosi kauniit kaikki kutsut ja muut. Itse olen naimisissa miehen kanssa joka on hyvin ruokarajoitteinen ( omasta tahdostaan ) ja näitä yksityiskohtaisia kylttejä näkyy äärimmäisen harvoin. Joskus on lappu ekana mutta jos on 10 pelastua tarjolla ja sama vihersalaatti pohjana, ei sitä kaikkea muista.
   Petteri kirjoitti 9.2.2013 klo 09.41
   Se kai olisi pitänyt olla herkkubuffet, kun siellä oli popcorniakin. Siellä olisi sinulle ollut taatusti tarpeeksi syötävää. Olisiko pöydän sijainti vai mikä ollut syynä, kun karkkeja jäi aika iso kasa. Tai sitten nestepitoinen vei voiton? :)
  Esmeralda kirjoitti 9.2.2013 klo 16.59
  Tosi kauniit ja yhtenäiset jutut!! Ja värit tietysti on ihan täydelliset. :D
   Oona kirjoitti 10.2.2013 klo 17.29
   Kiitos! Koen, että näistä tuli kyllä täysin meidän näköiset :)
  Maribel kirjoitti 9.2.2013 klo 19.21
  Kaunis kokonaisuus! Ihanan simppeliä, mutta silti yksityiskohtaista. Tykkään!
   Oona kirjoitti 10.2.2013 klo 17.29
   Siihen juuri pyrittiinkin, kiitos! :)
  Lumi kirjoitti 9.2.2013 klo 23.31
  Hienosti suunniteltu kokonaisuus. Todella tyylikästä.
   Oona kirjoitti 10.2.2013 klo 17.30
   Kiitti Lumi!

5 kommenttia:

 1. Todella upeat ;) Saisinko udella millä olet tehnyt tuon pitsikuvion?

  VastaaPoista
 2. Pitsikuvio on kuvapankista ostettu, niitähän niissä tuhansia erilaisia tarjolla :) Ja tuohan on siis ihan painettu paperiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Voitko laittaa jonkun linkin tai jotain? Yritin etsiä, mutta en löytänyt. -Sarianna

   Poista
  2. Tarkkaa paikkaa en enää muista kun siinä jo toista vuotta aikaa :) Googlen kuvahaulla pääsee varmasti eteenpäin, siellä on iso kasa ostettavia pitsejä (tunnistaa vesileimasta usein kuvapankkikuvat). Tässä mallihaku: http://tinyurl.com/llmejkv

   Poista
  3. Ai sä vastasit jo, mulle kone herjas ettei kommentti tullu perille. Sori. :)

   Poista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)