22.2.2013

Viikonloppu alkamassa!

Taas on perjantai! Aamupäivä ja kirjoittelen kotoa tätä, edellisviikolla vaivannut angiina ei talttunutkaan ja nyt lääkitään vähän rajummalla antibiootilla. Tällä kertaa toi mukanaan myös tyypillisen kuumeen.


Viikonloppuna ei meillä pitäisi olla mitään ihmeellistä ohjelmaa, klapihommia piti minun tehdä, mutta taitaa olla parasta oikeasti levätä nyt kuin leikkiä noiden jälkitautien kanssa. Ei kipeänä ole oikeasti kovinkaan mukava olla.

Kuvituksena yksi meidän hääkuvistamme,  loistava idea käyttää Scrabble-kirjaimia, vai tunnetaanko peli paremmin täällä Alfapet-nimellä? Hääkuvista tuli mieleen, tulostin pari lempparipotrettia kotiin tauluhyllylle, mukana on värikuva ja mustavalkoinen. Noita kun tuossa hetken päivittäin katselee, auttaa se varmasti valikoimaan lopullisia esille tulevia kuvia, onko ne väri- vai mustavalkoversioita. Todennäköisesti molempia. Onko kumpikaan meistä sanonut, miten tyytyväisiä olemme kaikkiin kuviin? Varmasti monta kertaa :)

Iltapäivällä on arjen pieniä iloja, Oona kun voi mennä autolla töihin, on hän todella ajoissa iltapäivällä jo kotona. Hyvin harvinaista ja tekee viikonlopustakin heti pidemmän tuntuisen. Mitäs teidän viikonloppuun tulee kuulumaan?

-Petteri

8 kommenttia:

 1. Aivan supersuloinen kuva! Viikonloppuun kuuluu kaikki ne rästihommat, joita ei ole viikolla ehtinyt tehdä, auts! No, jos vähän yrittäisi rentoutuakin. Mies on luvannut viedä treffeille omaan keittiöön eli laittaa hyvän illallisen tänään tytön mentyä nukkumaan :) Hyvää viikonloppua sinne Rintsikkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kerttu :) Tuosta kokkaamisesta tulikin mieleen, että pitääkin laittaa Oonalle kauppalista, jospa taion illalla herkkupastaa :)

   Hyvää viikonloppua myös sinne!

   Poista
 2. Ja pikaista paranemista piti vielä toivottaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, eiköhän se tästä nopeasti taltu kun oltiin kerrankin ajoissa liikkeellä.

   Poista
 3. Ihana kuva <3 Hauska idea nuo scrabble kirjaimet..paranemisia sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Kuvaaja sanoi vaimonsa antaneen kirjaimet samana aamuna mukaan kokeiluun, toimii :)

   Poista
 4. Kiva kuva! Rentouttavaa ja hyvän ruuan täyteistä viikonloppua teille molemmille!

  VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)