23.3.2013

Wedding part 4

Yleisön pyynnöstä, vielä neljäs kooste hääkuvista keskittyen erityisesti juhlatilaan :)

Juhlatilana toimi siis Manillan vanha viinatehdas. Se oli siitä loistava, ettei tilaa tarvinnut koristella juuri lainkaan. Meillähän pöydissä oli lasien ja aterimien lisäksi ainoastaan korkeita ja matalia tuikkukippoja sekä yhdistetyt paikka-, menu- ja ohjelmakortit. Yksinkertaista :)Hääjuhlasta on hieman haastavaa laittaa tänne parhaimpia tunnelmapaloja, sillä tiedämme, etteivät
kaikki halua kasvojaan blogiin. Onneksi sentään muutamia uskaltaa laittaa :)

Nyt kaasojen ja bestmanien kanssa mökkeilemään ja herkuttelemaan. Hauskaa viikonloppua!

-Oona

9 kommenttia:

 1. Mukava, että olette jakaneet kuvia häistänne :) Onko tuossa yhdessä kuvassa häävieras noin kännissä vai mitä kuvassa tapahtuu?

  t. Annu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kelpaa :) Ei sentään, kyseessä on vähän erilainen läheisten esittely. Oonan isän näyttelijäkaveri esiintyi kerran yhdessä näytelmässä jota olimme katsomassa. Tästä Oonan isä taisi muistaa, miten molemmet pidimme tämän esiintymisestä ;) Samassa roolissa, kännisenä turkulainsena, hoiti tämän esittelyn :) Tämä oli meille ja monelle muullekin täysi yllätys.

   Poista
  2. Okei :) Meillä tuollainen juoppo-esittely ei olisi ollut kiva, koska alkoholiongelmainen löytyy ihan lähipiiristä ja aihe on todella arka, mutta hyvä, jos teille sopii ja tykkäsitte. Mitä vieraat pitivät tästä? :)

   t. Annu

   Poista
  3. Nauruista päätellen pitivät kovasti :) Enkä oikein usko, että kukaan saattoi ajatella aihetta kovinkaan syvällisesti siinä juhlan keskellä, se oli vain vähän hauskempi ja erilainen läheisten esittely kuin perinteisesti. Samanlaista huumoria (tai no, aika paljon pahempaa) on stand upit täynnä, enkä itse ainakaan ajattele niiden aiheiden arkuutta.

   Poista
 2. Noita kuvia voisi katsella loputtomiin.
  Terkut ihanille kaasoille ja mukaville bestmaneille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terkut välitetty :) Kuvia pääset itsekin katsomaan aika piankin...

   Poista
 3. Häähuuma on totta. Itse aikoinaan Hra.Rva. pitivät hääjuhlansa siinä lähellä mäen päällä.Nimi oli kai Ruotsinkielinen oppilaitos. Todennäköisesti Manillassa on myös viinaa keitetty. Ainakin naapurissa tai lähinaapurissa tekivät sitä olutta Auran panimossa, mikä pullo löytyi teidänkin projektin aikana.Manillassa minun tietojeni mukaan tehtiin köysiä/naruja.(siksi tuo pitkä rakennus)Veistämöntorin kupeessa. Katsokaa pulinluottelosta mikä sen nimi on nykyään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi . en nuukkuttani pihtaa noita kirjaimia. Avainsana on puhelinluoettelo.

   Poista
  2. Juhlamme oli nimenomaan siinä vanhan viinatehtaan tiloissa, eli sitä itseään on siellä keitelty. Viereinen rakennus on tosiaan siihen köysitehtaaseen liittyvää, toisella bestmanilla oli toimitilat joskus siellä ja löydettiinkin vanhoja rahtikirjoja iso kasa piilosta.

   Poista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)