17.9.2013

Hääpuku myyntiin haikein mielin

Asiaa puolisen vuotta vatvottuani päätin laittaa ihanan ja rakkaan hääpukuni myyntiin. Puku on Bella Sublissiman Maestria 2012 mallistosta ja ostettu Turun Fiancéesta. Virallista kokoa en osaa sanoa, olen itse vaatekooltani 34/36. Puku käy hieman pidemmällekin morsiolle, itse olen 170cm ja hääpäivänä timanttikoroilla oli korkeutta n. 6cm, puku jäi silti hieman pitkäksi. Pitsillä ja helmillä koristeltu yläosa erittäin jämäkkä ja tukeva, siinä on vetoketjukiinnitys. Helmassa on useita kerroksia, päällimmäisenä laskeutuvista organza-kaistaleista tehty kerros. Myös kunnon laahus löytyy, lenksu sen ylös nostamiseksi on irronnut juhlahumussa, joten kaipaa uudelleen ompelua.

Pukua on lyhennetty muutama sentti ja yläosaa kavennettu hieman, mahdollista palauttaa alkuperäisiin mittoihin.

Mukaan tulee S-kokoinen kahden vanteen alushame ja pukupussi, johon Tikru on jättänyt  puumerkkinsä tassuilla. Korostan, tassujen raapimisjäljet vain pukupussissa :)

Hintapyyntö on 730e (ovh muutostöineen 1400e). Saa tulla sovittamaan :) Lisäkuvia löytyy ainakin täältä, täältä, täältä ja täältä, kysymällä vielä lisää :) Lisätietoja sähköpostilla (oona@rintsikka.fi)

-Oona

8 kommenttia:

 1. Niin upean kaunis puku! :) Harmi, kun omat häät on jo tanssittu..

  Omastani en ole raaskinut luopua, vaikka se säilytyksessä on jo yli vuoden saanut turhan panttina seisoakin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä jaksoin puoli vuotta asiaa pohtia, eikä ollut helppo päätös. Toivottavasti joku muu ihastuu siihen yhtä tulisesti ja haluaa käyttää sitä omana prinsessapäivänään <3

   Poista
 2. On se vain kaunis vaatekappale. Ihan mielettömän kaunis. Vaan tottahan se on, että kaapissa nuo "yhden kerran puvut" tuppaavat pölyttymään. Uskon, että menee helposti kaupaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä <3 Olen ajatellut asian niin, että vaikka siihen olisi ihanaa ahtautua vuoden välein, mulla on kuitenkin lukuisia kuvia muistoina siitä. Säilytystilaakin on rajallisesti, joten toivon tämän ihanuuden ilahduttavan jotain muutakin yhtä paljon kuin minua <3

   Poista
 3. Oi miten sä maltat!!

  Mä en raaski omaani myydä kun ompelija-äitini on sen minulle tehnyt. Tuolla se on 12v ollut pukupussissa ja uskollisesti kokeilen sitä joka vuosi ja mahtuu edelleen, hip hei. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Ei tämä missään nimessä helppoa olekaan, joku pieni osa minussa toivookin, ettei kukaan tätä halua ;)

   Sulla on puvussa vielä enemmän tunnearvoa, kun kerran äitisi on sen tehnytkin. Loistava saavutus, sulla tarvii olla elämäntavat kohdillaan :) Mun mekkoliini saattaisi olla nyt jopa hieman suuri, kiitos kevään ja kesän 30-4okm työmatkapyöräilyjen..

   Poista
 4. Kaunis puku! Oma hääpuku on roikkunut pukupussissaan jo vuoden ja mietin, raaskinko sitä myydä. Eihän sillä enää mitään tee ja tilaakin se vie jonkun verran, mutta silti tuntuu jotenkin haikealta. Pariin ostetaan-ilmoitukseen olen vastannut ja tarjonnut pukua, mutta toistaiseksi ei ole kelvannut. Toisaalta ajattelen, että onneksi ;)

  VastaaPoista
 5. Minun hääpukuni saa uuden elämän tuunattuna juhlapuvuksi (valmistunee lokakuun aikana), ja helmasta ommellaan sitten joskus kastemekko, kun sen aika tulee :)

  VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)