28.9.2013

Kun Oona hyvän idean sai...

Taas on kiirettä pitänyt viimeisen viikon ajan! On treffattu Stellan sisaruksia, oltu viikonloppu mökkeilemässä ja muuten vaan sukkuloitu joka suuntaan. Ensi viikolla kiire vaan lisääntyy, kun pääsen "äitiyslomalta" takaisin töihin, vihdoinkin! :)

Viime viikolla katselin tauluhyllyä ja totesin sen hieman tylsän näköiseksi. Siitä se idea sitten lähti.. Kello näytti valkoisena jotenkin tylsältä ja mitäänsanomattomalta, maalataan hei numerot mustaksi, niin saadaan vähän lisää kontrastia.

Nyt numerot ovat mustat, mutten voi sanoa olevani tyytyväinen lopputulokseen. Kontrastia kyllä on, mutta jotain puuttuu tai on liikaa. Pitäisiköhän maalata vielä viisaritkin? Se ainakin auttaisi kellonajan näkemistä paremmin.

(Jänniä sävyjä taas kuvissa. Tuo meidän olohuoneen kattovalaisin tekee niin oudon väriseksi tuon lautaseinän.)

-Oona

12 kommenttia:

 1. Hieno tuunaus! Kivalta näyttää nytkin jo! Mutta ehkäpä tosiaan viisareiden maalaus tekisi kellon ilmeestä vieläkin tasapainoisemman:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Täälläkin pikkuhiljaa totutaan uuteen ilmeeseen. Pakko ne viisarit on vielä vetästä, ei meinaa hämärällä nähdä lainkaan :)

   Poista
 2. Jos maalaat viisarit niin elä maalaa kokonaan vaan jätä päästä sentti pari maalitta :) hyvännäköinen noinkin !

  VastaaPoista
 3. Vautsi, kivan näköinen tuli! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onhan siinä nyt enemmän särmää, mutta kyllä ne viisaritkin taitavat väriä saada.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitti Jossu! Aluksi se näytti ihan todella mustalta, jopa liian mustalta. Nyt tosiaan silmän totuttua alkaa näyttämään vielä kivemmalta :)

   Poista
 5. Wau!! Pienellä saa jo ihan eri ilmeen!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mona! :) Maalaaminen teki tosiaan ihan hirveästi, edelleen vaan pohdinnassa, onko muutos hyvä vai huono :) Viisarit saavat kyllä vielä maalia yllensä.

   Poista
 6. Hienolta näyttää! Ei kaipaa enää muuta mielestäni :) Kiva tuo puu-ukko kun nojailee kelloon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Päivänvalossa tämäkin riittäisi, mutta tosiaan hämärällä ei kellonaikaa näy lainkaan. Joku lukija joskus kommentoi, että on laittanut ukkelin noin, oli pakko kopioida idea :)

   Poista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)