14.9.2013

HAASTE: Sisustushaaveita

JuttaEmilia Projekti Verkarannasta lähetti sisustuskeijun meillekin, kiitos tästä. Haasteen ohjeistus kuuluu näin:

Olkapäällesi istahtaa sisustuskeiju 2500 euron kanssa. "Saat mitä haluat, mutta aikaa ei ole paljon. Kaikki pitää käyttää (syksyiseen) sisustukseen omaan kotiisi. Kerro toiveesi!"

Tämähän oli suhteellisen helppo homma, haaveita löytyy aina tässä taloudessa :) Suurimman osan budjetista lohkaisee täydellinen Diamond-tuoli, joka taitaakin jäädä ikuiseksi haaveeksi. Tuolihaaveilua jatkavat &Traditionin In Between sekä Artekin klassikkojakkara.Pienempinä tuotteina toivoisin keijulta Ferm Livingin tammista leikkuulautaa, Etch-kynttilälyhtyä sekä neljän kynttilän Kubus-kynttelikköä, kuten moni muukin haasteeseen tarttunut bloggaaja :)
Pian tulossa myös toinen haastepostaus täysin uuden kuvakulman muodossa. Viikonlopun aikana kurkataan myös löytöihin, jotka tein vanhempieni kirppislaatikosta :) Viikonloppuja!

-Oona

(Kuvat Finnish Design Shop, Diamond-tuolikuva täältä.)

4 kommenttia:

 1. Tuo leikkuulauta on juuri mulle sopiva, tykkään tuollaisista hiukan erikoisimmista jutuista joissa rikotaan rajoja, muttei kuitenkaan liikaa :)

  hannamaria
  http://hannamariav.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, sun kommentti oli jotenkin täysin mennyt mun silmien ohi! Tuo leikkuulauta on kyllä mainio ja vaikka lahjaideaksi loistava :)

   Poista
 2. Joo, toimii. Siis mä voisin kanssa tahtoa Timantin ja Ringin. Unohdin ne kun tein omaa haavekollaasiani... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oisit siis tarvinnut budjetin ainakin tuplana ;) Kukakohan ne meille tois?

   Poista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)