9.9.2013

Kootut hetket

Pitkästä aikaa taas vähän hetkiä Instagramin puolelta. Siellähän on laidasta laitaan kuvia elämästämme, välillä päivittäin useampia, välillä harvemmin :) Yleensä en kovin kauaa jaksa innostua näistä kaikista erilaisista jutuista, niinkuin esimerkiksi Pinterest unohtui aika nopeastikin. Instagramiin ei kyllä ole vielä kyllästymisen merkkejä, tykkään kuitenkin kännykällä kuvailla kun ei sitä jaksa isompia kameroita mukana enää kantaa.
Tässä siis pieni otanta niillekin, jotka meitä ei (vielä) Instagramin puolella seuraa :)

Keskiviikkona arvotaan Habitare-liput ja jotain haastepostaustakin taitaa olla tulossa. Pukkarista saattaa myös olla tulossa pieni väriläiskä! Oikein hyvää alkanutta viikkoa!

-Petteri

7 kommenttia:

 1. Nämä insta-kollaasin on parhaita! Sinne tulee kuitenkin päiviteltyä hieman enemmän jotain pikkuasioita kuin suoraan blogiin ja niistä tehtyjä kokoomispostauksia on kiva lukea :)

  hannamaria
  http://hannamariav.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin! Instaan tulee tosiaan kuvailtua vähän ohi blogin teemankin :) Ei näitä kaikkia tosiaan viitsi blogiin laittaa, olisi muuten kuvia joka päivä siellä :) Kiva, että kelpaa!

   Poista
 2. Jaa-a täytyy kai seuraavaksi ottaa haltuun tuokin somen muoto :) Kivoja kuvia, ja hyvä Insta-mainos ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rohkeasti vaan, jos kivat kuvat ja/tai kuvaaminen kiinnostaa :) Monihan vaan seurailee tuolla muita eikä välttämättä itse tuota sisältöä lainkaan. Instagramhan on itseasiassa paljon vanhempi mitä moni luuleekaan, se on nyt vaan yhtäkkiä tullut suosituksi Suomessa :)

   Poista
 3. Täällä ei jaksa Insta kiinnostaa, vaikka kerran sitä koitin. Mutta pukkari postausta odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kaikkea tarvitsekaan käyttää :) Ja kaikkeahan pitää koittaa ja senhän jo teitkin! Minäkin aikoinaan sitä joskus testasin ja jotenkin "ärsytti" siinä silloin, että piti jotain tilejä tehdä ym. Jäi aika äkkiä testit, eihän sitä kukaan tuttu edes käyttänyt..

   Poista
 4. Ihania kuvia ja somat auringonkukat. Niin ja koissut!

  VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)