7.9.2013

Kaapin reunalla

Vanhempani shoppailivat meille kierrätyskeskuksesta pienen puisen naisen kaveriksi puu-ukkelille. Piirrosmalli vaikuttaa ulkomuotonsa perusteella jo hieman elämää nähneeltä, mutta mielestäni se on kiva nimenomaan vanhana, tiedä mitä kaikkea sekin on nähnyt.Kaverukset eivät kuitenkaan päätyneet vierekkäin, vaan tämä neitonen pääsi istuskelemaan makuuhuoneen kaapin päälle. Makuuhuoneeseen tarvittiinkin jotain lämmintä elementtiä, tämä tuli siis kuin tilauksesta. Kaverikseen se saa todennäköisesti Petterin mummolasta tulleet poronsarvet, vaikka ne mielestäni hieman karmivat ovatkin :)

Habitare messulippujen arvonta muuten jatkuu aina tuonne keskiviikkoon asti! Käyhän osallistumassa, jos et vielä ole ja messut mielessä! Tästä arvontaan!

-Oona

12 kommenttia:

 1. Nää on ihania.
  Harmittaa, kun en oo vieläkään saanut hankittua yhtään tollaista isompaa ukkelia. Miniversio on ihan liian jäykkis seisontatukensa takia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän aiempi ukkeli on myös seisontatuessa, joten sehän seisoo sitten aina.

   Poista
 2. Kaunis ja ajan patina kuuluu asiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uutta ja vanhaa yhdistämmä syntyy kyllä kivoja kokonaisuuksia :)

   Poista
 3. Kaunis! Mielestäni tuollainen pieni kuluneisuus lisää vaan esineen kauneutta:)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. :) Vähän on jäykähkö, haastava saada sitä pysymään asennoissa :)

   Poista
 5. En ehkä yhdistelisi kaikki mahdollisia esineitä. Mielestäni kaikki on kyllä kivoja esineitä, mutta ei vain oikein sovi keskenään.. Erityylisiä nimittäin.. Mutta tämä vain minun mielipiteeni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, valaisin ja kengät on kieltämättä vähän eri maailmasta kuin muut esineet. Toisaalta, eri tyylisillä esineillä saa myös mielenkiintoa sisustukseen :)

   Poista
 6. Onpas muikea mimmi. :)
  Sopii todella nätisti tuohon asetelmaan, rikkoo hieman modernimpaa linjaa.
  Tykkään kovin.

  VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)