15.10.2011

Portti ja pihaValmiista portista ei vielä kuvaa täällä olekaan, tässä siis valmis kierrätysportti valkoisena! Aiemmin se näytti tältä! Sopivaa postilaatikkoa emme ole vielä löytäneet, se on melkein pakko taipua yli 100e arvoiseen laatikkoon, ei halvemmalla tunnu sellaista sopivaa löytyvän. Hakusessa ei rimpula, sopivan kokoinen lukollinen peltilaatikko.

Viime viikonloppuna siirtyi talkoilla kukkapenkistä iso osa kasveista väliaikaiseen paikkaan autotallin viereen. Tonttiviemäröinnin tieltä pitää kaikki siirtää pois. Samalla saamme muutettua kukkapenkin lopullista sijaintia hieman ja kivetyskin muuttuu enemmän meidän näköiseksi. Nämä siis ensi kevään tai kesän ohjelmassa. Myös terassin saimme purettua puoliksi, sitten hajosikin molemmat ruuvikärjet isojen ruosteisien ruuvien vääntämisessä. Vettähän se sateli pitkin päivää, mutta urheasti saimme erittäin paljon aikaiseksi. Sen jälkeen maistuikin Oonan tekemät lihapullat sienikastikkeen kera. Tasapuoliset kiitokset talkooväelle L&T, J ja G.

Vaikkei meidän pihalla lehtipuita kovin montaa ole, on lehtiä pitkin pihaa ihan tarpeeksi. Haravaa on siis useamman kerran näytetty pihalle ja saa vielä näyttää lisääkin. Joku myrsky olisi tervetullut tipauttamaan loputkin lehdet.

Tämä viikonloppu menee sisähommien parissa, tarkoitus olisi saada eteisestä puuttuva iso peili turvallisesti nojaamaan seinää vasten. Kaikenlaista pientä keskeneräistä fiksaamista luvassa. Sekä myös molempien kummipoikien synttärijuhlat!

Tulossa olevia postauksia mm. keittiö, wc, ruokailuhuone, asuntomessujen ylivoimainen suosikkikohde, astiastoista juttua sekä eteinen uudestaan pienten muutoksien kanssa. Siinä muutamia tulossa olevia juttuja siis. Luvassa on myös yläkertaan meidän makuuhuoneeseen pientä faceliftiä!

-Petteri

3 kommenttia:

 1. Hieno talo ja pihastakin tulee kiva.

  Valokuvausta harrastat vai teetkö työksesi? 5D näyttää olevan runkona. Mitäs obiskoita löytyy?

  ps. Mac taitaa olla käytössä?

  VastaaPoista
 2. Kiitos Salla! Tuosta pihasta tulikin mieleen, että Oona voisikin piirustella vähän pihasuunnitelmaa paperille talven aikana ;) Kuvaus on harrastus pääasiassa, hieman työksikin laskettavaa kuvausta teen kyllä. Nyt jo reilun vuoden ajan laukusta on löytynyt sellainen muutama vuosi sitten mietitty haavesetti, 5Dmk2 runko, EF 24-70/2.8L, EF 16-35/2.8L ja EF 100/2.8L Macro. En ole oikein mitään muuta kaivannut settiin. EF 70-200/2.8L on se periaatteessa puuttuva pala, todellisia tarpeita on vaan todella harvoin. Studiolla on sitten 4 Elinchrom FX400 -studiosalamaa ja tuotekuvauspöytäkin löytyy :) Mac Book Pro -läppärillä pääasiassa teen kaikki kuvat, 24" iMac löytyy yläkerrasta, mutta on hyvin harvoin päällä. Arkistokoneena lähinnä kuvien osalta. Mutta kyllä PC joskus oli käytössä kuvissakin, vaikea tehdä vertailua kun oli sekin pönttö jo niin vanha.

  VastaaPoista
 3. Heh, tämän postauksen kahta ensimmäistä kuvaa kun katsoo niin tarvisi varmaan puhdistaa kenno tai objektiivi.. ;) No, tämän blogin kuvilla ei niin väliä ole, enemmän valokuvausjuttuja löytyy toisesta blogistani http://www.kappas.fi joka vähän vähemmän päivittynyt tämän blogin myötä.

  VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)