17.10.2011

Eteisen kohennusta

Vihdoinkin eteinen jonkunlaisessa esittelykelpoisessa kunnossa :) Paneelikattohan maalattiin jo ennen muuttoa valkoiseksi, pian sen jälkeen valaisimien ritilät kokivat saman kohtalon. Seinät saivat uutta tapettia, samaa kuin keittiössä. Lisää eteisen remontista täällä.Tilana eteinen on sen mallinen, ettei sinne oikeastaan mitään huonekaluja voi laittaa. Kuitenkin halusin jonkun tason, tuolin tai jakkaran sinne, kunnes Kartellin Componibili tuli vastaan. Se on tilaan aivan täydellisen kokoinen ja muutenkin mielestäni sopii meidän tyyliin oikein hyvin. Harmi että pieni koirapoikakin (kuka täyttää tänään puoli vuotta, onnea Tikru!) piti siitä, heti uuteen huonekaluun tuttavuutta tehdessä siihen jäi pienet hampaanjäljet.. Onneksi saanut sen jälkeen olla rauhassa!

Eilen saatiin vihdoinkin myös peili paikalleen. Puolipaneelin takia se oli lähes pakko laittaa lattialle nojaamaan seinään, mutta eihän sitä sellaisenaan voinut siihen jättää. Petteri keksi laittaa hakasen peilin kummallekin puolelle, mutta Ikean peilin kehys on jotain kummallista materiaalia, johon ei hakanen jäänyt kiinni. Nyt kehykseen on liimattu puupalikat, joissa hakaset ovat kiinni. Loppu hyvin, kaikki hyvin :)

Jotain pientä eteinen ehkä vielä kaipaa, en vaan tiedä mitä. Onko jollain ideoita? :)

- Oona

2 kommenttia:

  1. Heip! Kiva nähdä hieman modernimmin, ja tyylikkäämmin sisustettua rintamamiestaloa. Ja etenkin rempan vaiheita, kun meillä on myös rintsikan remppa käynnissä.. tosin lähtötilanne ei niin onnellinen kuin teillä pintojen osalta, kun kämpässä kokolattiamattoa, muovimattoa, kolmea eri tapettikerrosta, katoissa lasilevyasetelmia ja styroksia neljän halltex-kerroksen päällä ja vanha takkakin poistettu aikoinaan. Keittiön kaappejakaan ei ollut kuin pari ja nekin tosi huonosti tehtyjä. Kaikki ollaan saatu laittaa uusiksi. Tästä kuitenkin saa inspistä että rintsusta voi oikeasti saada kauniin kodin!

    VastaaPoista
  2. Mukava kuulla että pidit! Täytyy blogiasi tutkia tarkemmin, meilläkin kun on edessä käytännössä kaikkien pintojen uusiminen jossain kohtaa. Sellainen mitä ollaan suunniteltu postaus on työnalla ollut jo pidemmän aikaa, pitäisi se päivittää vastaamaan nykytilannetta. Siitä saa aika kattavan käsityksen mitä kaikkea ollaan suunniteltu tehtäväksi, nythän mennään aika kompromissiratkaisuilla, eli pienillä asioilla koitetaan saada vähän omannäköistä kotia kun esimerkiksi keittiötä ei yksinkertaisesti kannata tässä kohtaa tehdä uusiksi :)

    VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)