22.6.2014

Juhannustunnelmia

Juhannus on vähitellen ohi ja huomenna on paluu arkeen ja töihin. Me vietimme juhannusta ihan kotosalla ruuan, pihahommien, ruuan, oleskelun, koirien ja ruuan parissa.




Nälkää tosissaan ei ole tarvinnut nähdä :) On ollut pihviä, ribsejä, pulled pork -hampurilaisia lisukkeineen. Kokeilimme itse valmistaa pulled porkia ensimmäisen kerran, mutta kertoja tulee varmasti paljon lisää, sen verran hyvää se on.





 Eilen juhannuspäivänä juhlittiin myös Stella-neidin 1-vuotissynttäreitä, jotka siis olivat jo torstaina. Aika menee niin nopeasti, vauvasta on tullut junnu <3






Menikö teillä juhannus mukavasti? 

-Oona

10 kommenttia:

  1. Oi, mitä ihania kesäkuvia ja herkkuja! Mun juhannus meni mukavasti (?) töissä, nyt ansaitusti vapaalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos AnuElina :) Eipä tuo kelien puolesta ihmeellinen pari päivää ollut, ihan hyvin olisi voinut töissä olla :)

      Poista
  2. ihania kuvia! harmi kun ei itsellä kulkenut kamera matkassa juhannuksena. Meillä juhannus meni mökillä ja kotosalla. Kylmä oli sää, että eipä paljoa ulkoilu napannut. Mukavaa juhannuksen jälkeistä viikkoa sinne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minttu! Aina pitää jaksaa jotain kameraa kantaa mukana, nimittäin silloin sitä aina tarvitsisi kun se ei ole mukana. Mukavaa viikkoa sinne!

      Poista
  3. Moikka moi! Hyvin meni ja osittain samoissa merkeissä, kuin teilläkin :) Pulled porkia tuli testattua ekaa kertaa ja hyvää oli!

    Uusi lukija ilmoittautuu, löysinpä ihanan blogin tuolta Turkublogien joukosta! Ja Inspirationissakin näköjään ollaan molemmat. Ihanaa kesäaikaa!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että löysit meille :) Sunkin blogi vaikuttaa ihanan hyväntuuliselta, täytyy tutustua vielä tarkemmin :)

      Poista
  4. Millä reseptillä valmistitte tuon pulled porkin, itsekin sitä olen ajatellut testailla ja hyväksi havaittua reseptiä kaipaisin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen verran hyvää tuli, että teimme sitä heti uudestaan eilen :) Emme noudattaneet mitään valmista reseptiä, vaan yhdistelimme hieman omien mieltymysten mukaan. Reilu kilo kasleria kypsyi uunissa n. 4h cokiksesta, soijasta, worchester-kastikeesta sekoitetussa liemessä, jonka joukossa oli reiluina paloina sipulia, valkosipulia ja chiliä. Tarkkoja määriä en valitettavasti osaa kertoa. Repimisen jälkeen joukkoon sekoitettiin hieman lientä sekä Sweet Baby Ray's Hickory and Brown Sugar -kastiketta (on muuten paras bbq-kastike ikinä!). Seuraavan kerran täytyy ihan mittailla postausta varten :)

      Poista
  5. Ihania kuvia! Muutenkin ihana katsella teidän parsonien menoa. Pitäis kai omastakin ottaa hieman enemmän kuvia ja varsinkin nyt kun turkki on kunnossa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Noiden tyyppien menoa on kyllä niin ilo seurailla :) Todellakin lisää kuvia koiruudesta, ovathan parsonit maailman suloisimpia koiria <3

      Poista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)