26.2.2014

Kevät olohuoneessa

Meillä on tällä viikolla laitettu kotia kuntoon oikein reilulla kädellä erästä pientä lehtijuttua varten. On se kiireessä sisustaminen mukavaa ;) Toisaalta, itse olen ihminen, joka saa paljon enemmän aikaiseksi pienen paineen ja kiireen alla.


Olohuone koki siis pienen freesauksen ja piristysruiskeen jo aiemmilta vuosilta tuttujen keltaisten pienten tavaroiden myötä. Kehys, Kaleido ja tyyny toivat siis meille kevään. Ulkona aurinkoa ei juurikaan ole näkynyt, mutta keltaisen myötä aurinko tuli meille sisälle :)Onko teillä jo kevään tehostevärit kaivettu esiin?

-Oona

Ps. Olethan jo käynyt osallistumassa arvontaan, jossa voit voittaa itsellesi suomalaista designia materiaaleja myöden olevan Lastu Casen?

16 kommenttia:

 1. Näyttää täydelliseltä! <3 Ihanasti keltainen sopii! Meilläkin jo kevään tehostevärit komeilee :)

  VastaaPoista
 2. Onpas siellä raikkaan näköistä!

  VastaaPoista
 3. Keltsi toimii kyllä teillä tosi hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mustavalkoisuus tarvitsee jonkun vahvan värikaverin :)

   Poista
 4. Hyypiön keltaista. Hyypiö tykkää. Ai onko se kausiväri, no mulla on sitten kevät aina :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevät on kiva, ei siis haittaa ikuinen kevät :) Hyypiö ja keltainen on lyömätön yhdistelmä!

   Poista
 5. Ihanaa keltaista :) Mistä olette löytäneet noin kivan ja raikkaan värisen keltaisen tyynyn? Entä tarjottimen? Hakusessa on mutta kaikkialla on tullut vastaan vain "tunkkaisempaa" keltaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, vastaus on jäänyt! Tyyny on ihan Prismasta, ostettu tosin jo vuosi tai jopa kaksi vuotta sitten. Tarjotin taas on HAY:n Kaleido, joita saa nykyään jo useista sisustusliikkeistä ja ainakin Finnish Design Shopista. "Kunnon" keltaista on kieltämättä vaikea löytää!

   Poista
 6. Moikka, mistä teidän sohva on / minkä merkkinen. Vaikuttaisi just sopivalta meille. Tosi nättejä kuvia kaikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Sohva on Pohjanmaan mallistoa, moduuleista koottu edelliseen asuntoomme sopivaksi. Mallia en nyt valitettavasti muista. Pohjanmaata myydään kyllä todella laajasti, näytti jälleenmyyjinä olevan ainakin Askoa, Iskua ja Maskua, kannattaa piipahtaa katselemaan :)

   Sohva on ollut muuten hyvä ja pysynyt sen noin 5 vuotta hyvinkin ryhdikkäänä, mutta kangasvalintamme on täysin onneton. Kankaan piti olla likaa ja kosteutta hylkivä, jonka vuoksi uskalsimme ostaa valkoisen sohvan.. Se kuitenkin imi jo heti alussa nesteet itseensä oikein kunnolla, hieman huijattu olo jäi. Jos siis päädytte Pohjanmaan sohvaan, valitkaa kangas tarkkaan ;)

   Poista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)