20.4.2014

Pääsiäistä!

Hyvää pääsisäistä Rintsikastakin! Täällä on ollut erittäin puuhakas pääsiäinen tähän asti ja sama tulee vielä jatkumaan huomenna. Torstai-iltana kävimme hieman juhlimassa ja perjantaina pika-aikataulla katsomassa Voice of Finlandin finaalia. Lauantai meni remonttiapulaisena ja herkutellessa ystävien ja viiden (!!!) parsonin kanssa, tämäkin päivä on jatkunut pihahommien merkeissä. Vaikka puuhaa onkin riittänyt, päivät ovat olleet ihanan leppoisia ulkoilun ja herkuttelun muodossa. Näitä lisää!


Pääsiäiskoristelut ovat jääneet meillä hieman vähäisemmäksi. Vanhojen koristeiden kaivaminen esiin ei juurikaan innostanut, keltaiset tehosteet ja kukat saivat riittää. Erityisen iloinen olen valkoisesta helmililjastani, jota tulikin metsästettyä muutama viikko. Nam!


Tänään on vielä luvassa huomisen perhepäivällisen valmistelua punaviinin kera, auringon voimalla jaksaa :) 

Onko teillä ollut yhtä ihana pääsiäinen? :)

-Oona

7 kommenttia:

 1. Hui, miten ihanan keltaiset kuvat, ihan silmiä häikäisee! :)
  Täällä pääsiäinen on mennyt tähän asti työn merkeissä ja jatkuu vielä... Rentoilen sitten vapaapäivinä viikon puolivälissä.
  Mukavaa ja touhukasta pääsiäisen jatkoa Rintsikkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän myöhässä, vappukin meni jo ;) Toivottavasti sun vapaat meni mukavasti!

   Poista
 2. Pääsiäinen on ollut ihana, mutta selkeä keltaisuusvajaus jäi, koska tuijottelen nuita kuvia niin ihastuneena :). Mukavaa pääsiäisen jatkoa.

  VastaaPoista
 3. Teidän pääsiäinen kuulostaa olleen kyllä tosi kiva. Me ollaan nautittu lumesta Levin maisemissa, niin ihanaa on ollut!! Hyvää loppupääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Touhu on jatkunut edelleen. Ihana reissu teillä varmasti ollut!

   Poista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)