4.4.2014

Yläaulan remonttikatsaus

Rintsikassa on pari viikkoa rempattu ja rakennettu uutta. Pienen yläaulan seinistä on siis revitty pari kerrosta tapettia ja tasoiteltu pohjaa. Katto on maalattu paneelikattomaalilla valkoiseksi ja lopulta muutama vuota kerrallaan tapetoitu. Jo pelkästään katon maalaamisella tila raikastui aika tavalla. Eihän tuo toisaalta mikään uusi asia ole, vastaava temppuhan on tehty jo lähes joka huoneen katolle.Tapetti oli laadukasta ja sen myötä mukava liimata seinälle. Omasta mittavirheestä ja muutamasta leikkuumokasta johtuen jouduimme ostamaan kolmannen rullan tapettia. Onneksi toisesta liikkeestä löytyi samaa erää oleva rulla, olisi sävyero ollut muuten silmiinpistävä.


Seuraavaksi keskitytään taas portaisiin, jotka nekin alkavat olemaan jo aika hyvällä mallilla. Jossain välissä olisi tarkoitus listoittaa yläaulan katonraja vielä ja maalauttaa makuuhuoneen ovi. Samalla vaihdetaan tuo kellertävä lasi tavalliseen kirkkaaseen.Tänään illalla kutsuu Turun Logomo ja the Voice of Finland -livelähetys!

-Petteri

8 kommenttia:

 1. Kylläpäs ilme raikaistui! Maali ja tapetti tekevät ihmeitä :).

  VastaaPoista
 2. WAU! Ihan kuin valoa olisi tullut saavillisen verran lisää. Jollei enemmänkin :)

  Nauttikaahan illasta, me seurataan teitä televisiosta (joku terveisiä Verkarantaan kyltti ois siis kiva) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, varsinkin kun tuo tila on yksi pimeimmistä paikoista meillä. Meidän edessä oli hölmö kylttiukkeli, joka ei yhtään ajatellut, että heiluttamalla kylttiä välillä pitkiäkin aikoja, esti se takana istujien näkymiä..

   Poista
 3. Mahtavaa. Projekti etenee :) tuo tapetti on tosi kiva!

  Toivottavasti teillä oli kiva ilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuhiljaa :) Tapettivalinta oli kyllä nappi, ja miten helpolla se lopulta löytyikään. Vielä lattia valkoiseksi ja listoitus. Kesällä sitten jossain välissä.

   Poista
 4. Hienolta näyttää ja valoa tuli roppakaupalla lisää!!
  Oletteko muuten huomioineet vanhaa rintsikkaanne tapettivalinnoissa? Valitsetteko vain mieluisia, vai huomioitteko talon hengittävyyden paperitapeteilla? Usein kun rintsikoissa ilmanvaihto on painovoimainen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt pitää kyllä todeta, että hengittävyysasiaa ei ole lainkaan otettu huomioon. Tässä kyseisessä tilassa tällä ei välttämättä tai olla suuresti merkitystä kun ottaa huomioon minkälainen tuo koko rakenne tällä hetkellä on seinässä. Kuitutapettihan tuo tosiaan on.

   Poista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)