22.5.2014

Suunnitelmia yläaulaan

Ei, aula ei edelleenkään ole valmis ;) Seinät on tapetoitu ja katto maalattu, mutta listat puuttuvat ja lattia on edelleen maalamatta. Lattia siis odottelee portaiden puhdistumista, johon saattaa mennä vielä hetki kesän ja pihahommien myötä. Saahan kuitenkin sisustusta suunnitella jo etukäteen? :)Tila on kooltaan 1,3m x 2,5m, joten pinta-alaa ei liiemmin ole, kun vielä kunnostukseen menevä makuuhuoneen ovikin avautuu aulaan. Koon vuoksi tilaan ei yritetäkään sijoittaa mitään järkevää toimintoa, sen tärkein tehtävä on olla nätti. Tila on myös pimeä, luonnonvalo ei pääse sinne mistään suoraan.


Valoisuutta haetaan seinään sijoitettavalla peilillä. Tilasimme jo Hullareilta Hay:n Strap-peilin, mutta se ei sovi sinne sitten lainkaan. Nyt ajatuksissa onkin täysin toisenlainen peili, josta lisää vähän myöhemmin.

Lattialle seinän viereen haaveilen Bloomingvillen penkistä. Siinä tuskin istuttaisiin juuri koskaan, mutta jonkinlainen laskutaso oli kiva. Somistusmielessä penkille päätyisi varmastikin jokin pieni lyhty kynttilällä tai kasvilla, sekä joitain tekstiilejä.Valaisinta tilaan ei (valitettavasti) tarvitse, sillä katossa on upotetut valaisimet. Myös matto on vielä harkinnassa, tila tuskin tarvitsee sitä ainakaan näin kesällä.

Mitäs sanotte suunnitelmista? Tuleeko mieleen parempia ideoita?

-Oona

(Tyyny- ja vaasikuvat kodin1.com, tuoli duo-living.fi, peili huuto.net)

1 kommentti:

  1. Sun suunnitelmat näyttävät oikein hyvältä. Hankala tila, mutta kaunis siitäkin tulee kuten jokaisesta teidän remppaamasta kohdasta. :)
    Jakaisittekos vähän arjestanne paloja, haasteen muodossa?
    http://www.imageblackwhite.com/2014/05/haaste-arkielamaa-15.html

    Rapsut mun minimiehelle Tikrulaiselle ja pikkutypylle myös. <3

    VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)