19.10.2014

Sateisen sunnuntain kuulumisia

Rintsikassa on touhuttu kesän ja syksyn aikana kaikenlaista, mutta sisustaneet emme ole lainkaan! Liekö sitten syynä muutaman vuoden aktiivisempi kausi sisustamisessa vai onko uuden tai vanhan ostaminen hetkeksi saanut riittää ja nyt on keskitytty elämiseen? On nimittäin täysin totta, että kodissamme ei kesän aikana ole juuri mikään edes vaihtanut paikkaa :) Terassille saimme tosin vihdoinkin hankittua kauan haaveillun ruokailuryhmän penkillä sekä kahdella Masters-tuolilla, jotka kätevästi menivät talveksi sisälle ruokailuhuoneeseen pöydän ääreen.

Lähiviikkoina muutama projekti on pitkästä aikaa edistynyt, esimerkiksi portaikon lastulevyä on järsitty taas kassillinen. Muutama tunti siinä vielä vierähtää, että edes voi haaveilla maalaamisesta. Ullakollekin sain laitettua seulaverkkoa sisäpuolelle. Talven kutsumattomat vieraat ovat varmasti taas tulossa, joten tukimme reitit sisäpuolelta kun emme nosturia kesällä vuokranneet. Tänään olin ahkera flunssasta huolimatta ja sain kiinnitettyä kellarin vesimittarihuoneen seinälle neljä magneettityökalutelinettä, johon jatkossa olisi tarkoitus kaikki ruuvimeisselit, jakoavoimet ym. saada kiinni. Jos ne nyt löytyisi, kun niitä aina saa etsiä useasta paikasta :)
Makkariin on ostettu edellisiltä hullareilta hieno peili, joka on odottanut kiinnitystä siitä lähtien. Mahdollisia paikkoja on kaksi, emmekä saa päätettyä kumpaan sen sijoittaisimme. Olohuoneeseen on myös pientä muutosta tulossa valaisimen osalta. Siitä kuvia ja juttua kunhan tilaus saadaan kotiin!

Seuraatko meitä muuten jo Instagramin puolelle? Löydät meidät nimellä rintsikkablog!

-Petteri

7 kommenttia:

 1. Mistä toi sulka-taulu on? Tosi kiva :) Mulla on blogissa arvonta, ajattelin vinkata tännekkin! http://bytiahenriikka.blogspot.fi/2014/10/syksyn-arvontaa.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Tia! Sulkataulu on ihan omaa tuotantoa, tosin kuva on ostettu, mutta mustavalkoiseksi se on käsissäni kääntynyt.

   Poista
 2. Moi! Löysin bloginne juuri ja näyttää tosi kivalta! Jäänkin innolla seuraamaan. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. mihin rintsikka on jäänyt?:O

  Kurkatkaa hei ihmeessä mun blogiin kans: paavolankoulu.blogspot.fi

  t. Heidi Musta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Heidi! Rintsikka on pienessä unessa ainakin toistaiseksi :) Meillä kun ei tosiaan tapahdu remppa- ja sisustusrintamalla sitten yhtään mitään! Mutta, eiköhän jossain kohtaa taas uuttakin tule.

   Kävinkin nopeasti kurkkaamassa teidän touhuja ja teillä riittää kirjoitettavaakin! :) Näen jo salinne valmiina, siitä tulee varmasti upea!

   Poista
 4. Tulin tänne kanssa kyselemään missä luuraatte, mutta tossahan ylempänä se vastaus löytyikin.
  T. Tiina rintamamiestalolainen myös

  VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)