7.12.2014

Sohvapöytä päivittyy

Vihdoin täällä tapahtuu jotain sisustukseen liittyvää :) Kun Tuija toukokuussa postasi Hay Trayn tuunauksesta, syttyi täälläkin palo tehdä pöydän kannelle jotain ja heittää hyvästit pölyn nurkkiin kerääntymiselle. Näin puolen vuolen suunnittelun jälkeen Petteri vihdoin tilasi levyt ja hyvä niin, lopputulos on todella kiva.

 
Pöydälle siis teetettiin 35mm koivuvanerilevy, joka istuu kanteen kuin hanska. Pinta on yksinkertaisuudessaan todella kaunis, mutta herkkä likastumaan. Järkeväähän se olisi käsitellä jollain, mutta nautitaan nyt ainakin hetki luonnollisesta pinnasta. Ajatuksena on toiselle puolelle laittaa dc-fixiä peittämään kamalat tussinjäljet, mutta kaikki ajallaan ;)Levyä piti ostaa suuri pala, joten teetimme myös makuuhuonessa yöpöytinä toimiville Tray-pöydille omat levynsä, mutta hieman huonolla menestyksellä... Mittausmokan seurauksena levyt ovat aivan liian pienet, mutta eiköhän niillekin käyttöä löydy. Yhden hyvän idean jo saimme, olisiko sinulla ehdottaa jotain ideaa?


-Oona

12 kommenttia:

 1. Kaunista ja tyylikästä. Hyvin onnistunut tuunaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos H! Mun mielestä tää vielä kivempi ihan paikan päällä :)

   Poista
 2. Olisiko leikkuulaudat mitään? Voivat kyllä olla aika painavat, vaikka niitä vielä pienentäisi.. Mutta sivulle kaksi reikää porakoneelle ja paksu köysi läpi lenkiksi, josta voi kantaa tai laittaa roikkumaan.. Mutta tosi nätti on tuo tuunauksenne! Totta puhuen olenkin miettinyt tuon Tray-pöydän puhtaanapitoa, itsellä menisi hermo..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin miettisin leikkuulautaa ja vielä joku kiva muoto siihen :) Ei oo vaan kunnon vehkeitä, joilla saisi sahattua..

   Poista
 3. Looking good :)
  Mittausmokapa hyvinkin, toivottavasti löydätte käyttöä ylimääräisille levyille ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kiitti Tuija! Varmasti keksitään niille jotain käyttöä, sun idea oli kyllä tosi hyvä :)

   Poista
 4. Hih, aika hauska sattuma! Juuri tänään pyyhin pölyt omasta Tray pöydästä ja mietin, että jotain tarttis tehdä...mielessä kävi marmorisen kannen vaihtaminen pöytään, miltäs se kuulostaisi? Voisi vaihdella mielen mukaan vaikka sitten takaisin "normaaliin" kanteen. Olen itsekin vastikään ihastunut vanerin sävyyn, hieno tuli kerrassaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, marmori olisi hieno! Aika painava tosin, kestäisköhän runko sen? Etköhän jonkun hyvän idean keksi :)

   Poista
 5. Ensimmäisenä tuli mieleen ledinauha ulkoreunan ja vanerin väliin. Valaiseva yöpöytä, So 2000's :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Levy on vaan 10cm liian pieni, joten saisi olla aika paksu ledinauha :D

   Poista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)