21.12.2014

Vilinää vilskettä

Aamupäivällä kuvailtiin olohuonetta mahtavassa auringonpaisteessa. Samalla myös nelijalkaiset viettivät pienen leikkituokion. Kun valoa kerrankin riittää, piti näiden touhua tietysti ikuistaa. Olohuoneen kuvia luvassa myöhemmin, tähän väliin näiden karvakorvien iloista leikkiä :)

"On villiä melskettä, helinää, helskettä pienten koirien,
on palloja, tassuja, pulleita massuja, häntiä vilisten."





Olohuonekuvien lisäksi pallorallin jälkeen kuvattiin perinteiset joulutervehdyskuvat koirista :) Yhdellä koiralla vähän turhan helppoa, mutta kun kuvaan lisätään toinen peluri, tekee se kuvauksesta jo hyvin haastavaa ;)



Tänään on luvassa vielä vähän joululahjojen ostamista sekä sellaista sunnuntain rentoa oleilua. (lue: portaikon katon maalaus, postausten kirjottamista, kuvien käsittelyä...)

Varaslähtö!
Rentouttavaa sunnuntaita ja alkavaa jouluviikkoa!

-Petteri

7 kommenttia:

  1. Ihanat hännänheiluttajat! Ja komeasti osaavat poseerata...millä lahjoitte? ;)
    Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pallo on usein paras palkka, eli palkka on tuossa nenän edessä.. :)

      Poista
  2. Ihana tuo olohuoneen matto. Mistä se on hankittu jos saa tiedustella? Ja nuo karvakuonot on niin suloisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on aika ihana :) Vuorokauden vasta ollut tuossa ja kyllä tykätään. On myös aika kiva koiratalouteen. Matto on Linie Design Asko Mixed ja on käsinkudottu villamatto. Näitä saa ainakin Sisustuksen Koodista Turusta. Hintakin varsin kohtuullinen!

      Poista
  3. Ihania suloisuuksia!!!
    Ja mattokin näyttää kestävän menossa mukana loistavasti. Tuo juutti/villa on niin napakkaa, että sopii täydellisesti koiraperheeseen. Vai mitä sanotte :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Matto on ollut aivan loistava, kiitos! Pikkuneiti ehti jo kerran oksentamaankin matolle ja hyvin lähti ;) Samainen tyyppi tavataan vähän väliä kierimässä selällään pitkin mattoa.. Eli koko porukka tykkää :)

      Poista
  4. Ai että on nätit parsonit!
    Nimimerkillä meilläkin parsoni!

    VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)