28.4.2015

Matkalle lähdössä

Moikka pitkästä aikaa :) Kevät alkaa näkymään myös pihalla ja koirienkin mielessä. Pihalla onkin mukava kirmata kun aurinko jo vähän lämmittää. Terassikalusteetkin on kaivettu jo talvisäilöstä esiin. Terassin sohvaryhmän pöytä ja upouusi kaasugrilli sai vähän siipeensä viime myrskyssä, mutta onneksi on vakuutus, joka korvaa myös myrskyvahingot.


Löysin tänään edullisesti kaksi hienoa vanhaa matkalaukkua, joita ajattelin kuvausrekvisiittana studiolla käyttää. Testasinkin heti tuoreeltaan toista laukkua pihalla koirien kanssa. Hyvin mahtuu pari koiraakin :) Tiedä vaikka nämä joskus näkyisi kotona sisustuksessakin, värien puolesta menisi hyvin.

Perinteiset keväthommat odottavat kaikki vielä tekijäänsä. Kasvimaa pitäisi jyrsiä, kukkapenkit siistiä. Orapihlaja-aita onneksi leikattiin jo hyvissä ajoin, oli vähän turhankin helppoa kunnon leikkurin kanssa :)

Jokos siellä on omakoti- ja rivitaloasujilla kuopsuteltu pihoja?-Petteri


11 kommenttia:

 1. Alkaa kohta oleen kevään kuopsutukset tehtynä...Kukkapenkeille en osaa tehdä mitään mut harava on heilunut viimeiset pari vkoa löhes joka päivä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Netistä onneksi löytyy mukavasti ohjeita jos ei lähipiirissä (sukulaisissa) hemuleita ole :) Meillä on ollut aikamoinen apu kun tuttuja kasvintuntijoita.

   Poista
 2. Ihanat matkustajat :) Saattaisi tullihenkilöt säikähtää, kun nämä karvatassut löytyisivät laukusta :D

  Iloista Vappua! Onkin ollut jo ikävä teidän päivityksiä. ( Viimein tuli klikattua lukijaksikin...facen kautta tullut aina vaan seurattua )

  VastaaPoista
 3. Hauskat matkustajat! Tosi hyviä kuvia. Mukavaa kevään alkua teidän koko poppoolle :)

  VastaaPoista
 4. Onpa hauskat kuvat! :)
  Tsemppiä kevätpuuhiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Tsempit kaikille muillekin! Pihalla ei tuo tekeminen tunnu loppuvan koskaan. Ja jos loppuisi niin mielessä on aina jotain uutta.

   Poista
 5. Tervetuloa taas blogin pariin :) Ihana kuva koiruuksista! Ja tuollainen laukku onkin ihan loistava kuvausrekvisiitaksi :)

  VastaaPoista
 6. Olette ilmeisesti lopettaneet tämän blogin? Samoin kävi Turun Sanomie blogillenne. Harmi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei välttämättä, katsotaan mitä alkanut kesäloma tuo tullessaan ;)

   Poista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)