12.12.2011

Keittiön pieni uudistus

Alakerran huoneista keittiö onkin ainoa, josta ei vielä omaa juttua olekaan. Keittiön postaus on odottanut tapetoinnin valmistumista. Kesällä tapetoimme äitini kanssa isoimmat pinnat kahdelta seinältä. Toinen oviaukko ja toinen ikkunaseinä jäi tapetoimatta. Sentin leveää soiroa toista metriä muutamassa kohdassa ja ei tietenkään yhtä leveää ylhäältä kuin alhaalta. Pistorasioita ja taas vinoa pintaa. Lähes koko päivän projekti tuosta muodostui, se olikin tiedossa etukäteen ettei mistään iisistä tapetoinnista ole kyse. Ilmalämpöpumpun ja katon välistä puuttuu vielä yksi pieni pätkä ja saumaus muutamasta kohdasta, sitten se on valmis tapetoinnin osalta.

Keittiö on tekstiileitä lukuunottamatta siis siinä kunnossa mitä ajateltiinkin sen olevan tänä vuonna. Tekstiileillä tarkoitan mattoa sekä verhoja. Laskosverhot näillä näkymin ompelee äitini, vitivalkoista vähän paksumpaa kangasta molempiin keittiön ikkunoihin. Matoksi haaveillaan leveää mustavalkoraitaista mattoa. Sellaista ei nyt vaan näköjään mistään tunnu löytyvän. Keittiöön olemme siis tehneet melko vähän, mutta muutos on ollut aika iso. Jälkeenpäin ajateltuna tuo keittiössä ollut sininen tapetti ei sopinut sitten lainkaan kalusteiden kanssa yhteen.

Eteiseen vievän oviaukon yläpuoli suorastaan huutaa kelloa ;) Tähän on muutama vaihtoehto jo katsottuna, pitäisi vaan päättää mikä se sitten olisi. Joko hyvin perinteinen musta neliö tai sitten jotain vähän hauskaa..

Kiitos muuten K kukista, tulppaanit unohtuikin ostaa kauppareissulla. Ruokailuhuoneesta on tulossa päivitetty postaus, aiheena jouluaaton kattaus!Viimeiseksi ennen-kuvat keittiöstä:

-Petteri

6 kommenttia:

 1. Kaunis keittiö teillä. :) Onko tuo Lokki se pienempi malli? Samanlaista meidänkin keittiöön suunnittelen ja mietin, että onkohan se kuitenkin liian pieni..

  VastaaPoista
 2. Kiitos, nuo kaapinovet ja vetimet ja tasot ja laatat ei kyllä ole ihan sellaisia mitä haluttaisiin, mutta niinkuin aiemmin todettu täälläkin, ei ole nyt vaan järkevää uusia niitä kun ovat täysin ehjät ja toimivat. Lokki on se pienempi, arvoimme myös pitkään kumpi olisi hyvä. Isompi olisi ollut aivan liian suuri tuohon tilaan, liian massiivinen. Jos tilaa on niin ehdottamasti isompi, mutta ainakin rintsikan keittiöön, jossa molemmin puolin on kaappeja, on se ehkä liian suuri. Myös tuo keittiönpöytämme koko käänsi valintaa pienemmän puoleen.

  VastaaPoista
 3. great spaces, love all the white, very dot dot dash!

  VastaaPoista
 4. Eilen olimme ostamassa sohvakalustoa,ja muuan ähvältä alkava liike antoi hyvää hyvyyttään bonuksena k.o lampun.
  Tänään mittailin keittiötämme. Mielestäni (70cm)vaatii ison ja korkean keittiön. Ei siis 25 m2 keittiöön.
  Komppaan Petteriä.

  VastaaPoista
 5. Huomasin muuten myös sen ilmoituksen, olisiko ollut Turun Sanomissa. Siinä on jo ihan järkevä kylkiäinen jos pitää tuollaisesta klassikosta!

  VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)