6.10.2013

Marmoria, kynttilöitä, punaista..

Heipä hei! Tänään oltiin Stellan kanssa koiravahteina Stellan siskon luona. Vilinää ja vauhtia riitti vaikka muille jakaa, onneksi välillä malttoivat myös nukkua :) Kotona jatkoimme pihahommilla ja vasta äsken tulimme sisälle. Hurrr, vähän ehti jo tulla kylmäkin!

Kylmyyden keskellä on mukava palata viime lauantaihin ja erityisesti sen iltaan. Päivällä olimme löytäneen Ekotorilta vihdoin ja viimein lasinaluset, joten pitihän niitä heti kokeilla punaviinilasillisen kera :) alussa on "aavistuksen" retro tunnelma, mutta jotenkin ne ovat silti kivat. Ainakin ajavat asiansa ihan täydellisesti.
Näistä kuvista huomaa muuten erittäin hyvin tämän syksyn villitykseni, mattamustan, kuparin ja marmorin yhdistelmän. Toimii! :)-Oona

15 kommenttia:

 1. Mieltymys ei ole yllättävää, toimii nimittäin hirmu hyvin nuo yhdessä! Ja punaviini myös niiden kaverina tottakai ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitavat olla kaiken kaikkiaan tämän hetken hittejä :)

   Poista
 2. Oi tuo musta pöytä on todella kaunis! Tuollainen mullekin sitten joskus olkkariin tulee ;)

  hannamaria
  http://hannamariav.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sopii kyllä sisustukseen kuin sisustukseen, suosittelen :)

   Poista
 3. ...varsinkin kun muillakin bloggareilla näkee samaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisustuksessakin on trendejä, kuten pukeutumisessa, musiikissa ja monessa muussakin aiheessa :) Itse en näe sitä mitenkään pahana, että blogeissa näkyy saman tyyppisiä juttuja, ei niitä kuitenkaan jokaisessa blogissa ole. Ehkä luet vain keskenään saman tyylisiä blogeja? ;)

   Poista
 4. Moikka!
  Mulla ois pari kysymystä koskien teidän häiden juhlapaikkaa, manillaa. Meillä on häät tulossa ja manilla tosiaan on yksi vaihtoehto. Koitteko tuon lattian ongelmalliseksi? Mukulakivet ja korkokengät kun eivät kovin hyvä yhdistelmä ole! :D Oliko teillä danasali käytössä? Jos on jotain vinkkejä manillan suhteen niin olisin kiitollinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti vastaus ei tule liian myöhään! Mekin mietimme aluksi lattiaa, mutta loppujen lopuksi se ei ollut ongelma. Itselläni oli n. 6cm korot enkä huomannut mitään hankaluuksia. Vierailtakaan ei ole palautetta tullut. Ennemmin näen lattian ongelmana, jos vieraina on esim. pyörätuolilla tai rollaattorilla liikkuvia ihmisiä (minkä fysioterapeutti ammatilleen voi ;) )
   Meillä oli alkuillasta Dana-salin ovien edessä lahjapöytä ja photobooth oli rakennettu salin perälle valmiiksi. Lahjapöytä siirrettiin Danan puolelle samalla kuin kaikki pöydät lasilattialta juuri ennen tanssin alkua. Jos nyt päättäisin, en laittaisi kaikkia pöytiä sinne, vaan sijoittelisin varsinkin tuolit ympäriinsä, etteivät vieraat mene Dana-saliin "piiloon" :)
   Kokonaisuutena olimme tilaan erittäin tyytyväisiä, suosittelen :) Jos tulee muuta kysyttävää, laita vaikka sähköpostilla oona@rintsikka.fi :)

   Poista
 5. Kauniita kuvia, värit sopivat niin passelisti yhteen kera punaisen! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tämä yhdistelmä miellyttää silmää sen verran, että on edelleen esillä sellaisenaan :)

   Poista
 6. Iltaa :), blogissani ois teille kesäinen haaste :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta! Unohdin kiittää siitä, vaikka kävin sen heti kurkkaamassakin :) Sun kuvista tuli kyllä äärettömän kesäinen olo :)

   Poista
 7. 80-luvulla ostin äidille lahjaksi setin,jossa oli tuollainen marmoritarjotin,3 tuikkukuppia ja talouspaperiteline.Vuosia ne olivat mielestäni järkyttävän rumat.Tuikkukupit jostain syystä ajautuneet meille ja nyt niitä tule välillä käytettyä:)-sanna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama tarina täälläkin, vanha ennen kamaluutena pitämäni setti on päässyt uudelleen käyttöön :) Meilläkin on muuten tuikkukupitkin, pitääpä niitäkin kuvailla :)

   Poista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)