20.10.2013

Väriä pukuhuoneeseen

Muistaako vielä joku kellarin pukuhuoneprojektin? Sen projektin, jonka ajattelin viimeistään kesälomallani tulevan kuntoon. No ei se tullut. Mutta en ole yöuniani sen vuoksi menettänyt, nimittäin tila on kuitenkin ollut normaalikäytössä koko tämän ajan. Siellä siis pestään myös pyykit. Tilahan näytti jo melko valmiita huhtikuun alussa, jolloin teimme pienen remonttikatsauksen. (klik!) Tässä elokuussa tehdyssä postauksessa näkyy hieman myös uusia pyykkikoreja, jotka olivat kyllä mainio löytö :) Tekstissä myös kerrotaan, miten olemme luopuneet alkuperäisestä ideasta pitkästä säilytystilallisesta penkistä. Emme ole vieläkään keksineet istuimia tilaan, ehkä ne joskus tulevat vastaan jossain. Löytämistä voisi auttaa jos edes etsisi kunnolla :)


Eilen projekti eteni taas kaksi askelta. Sain vaihdettua hieman rikkinäisen pistorasiallisen kytkimen sekä kiinnitettyä uudet värikkäät pyyhekoukut. Hauskan väristen koukkujen muoto ja materiaali on hyvinkin vanhanaikaista, eli sopii siis täydellisesti tietääkseni 70-luvun pukuhuoneeseemme.


Jotta kuvissa olisi muutakin kuin valkoinen paneeliseinä, kamalat kupariputket ja värillisiä koukkuja, oli hyvä syy käydä ostamassa uudet valkoiset pyyhkeet. On muuten kohtalaisen haastavaa kuvata laajiksenkin kanssa noin kapeassa tilassa.. halusin kuitenkin kuvaan koko näkymän, joten siinähän vääristyy sitten :) Tänään ajattelin myös jatkaa portaikon lastulevyjen purkamista, johan sekin projekti on hetken ollut kesken...


-Petteri


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
LIITY BLOGIN LUKIJAKSI TÄSTÄ! SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSABLOGILISTALLABLOGLOVINISSA TAI INSTAGRAMISSA!
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

8 kommenttia:

 1. Kivannäköistä ja hauskat noi koukut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Heidi :) Mahdollisimmat edullisesti lähtökohdasta viihtyisämpi pukkari :) Tuon enempää tilaa ei kannata oikein rempata kun menee lekan alle koko tila, ehkä jo ensi kesänä..

   Poista
 2. Tosi kaunis toi penkki ja erinväriset naulakot valkoisella seinällä hauskat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Penkki on Ulla :) Jos Ulla kiinnostaa, niin täällä http://www.rintsikka.fi/2013/04/tervetuloa-ulla.html vähän lisää tietoa ja kuvia :) Nähtyäni nuo koukut, en voinut olla ostamatta niitä :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Eipä muuten uskoisi, mutta tuossa on oikeasti todella hyvä istua! Tämä piti kesällä kunnostaa, mutta se(kin) jäi :)

   Poista
 4. Naulakot näyttää tosi nameilta tuolla tavoin aseteltuina!

  Löysin bloginne vasta vähän aikaa sitten, kun etsin taloprojektiblogeja (muutamme juuri itsekin vanhaan taloon). Olen siis oikein mielenkiinnolla lueskellut vanhojakin juttuja läpi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, tämä kommentti on ihan hukkunut ja unohtunut vastata! Pahoittelut! :)

   Emme tosiaan halunneet ihan sellaista perinteistä naulukkoa ja asettelua joten ne meni nyt noin :) Tämä tila tosin menee keväällä kokonaan uusiksi, kauaa emme siis tästä tilasta tällaisena pääse nauttimaan. Mutta, tilalle tulee täysin uutta, joten voimme elää sen asian kanssa :)

   Poista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)