19.11.2013

Seinällä nyt

Sisustuskärpänen alkaa taas nostaa päätään, jee! Kuten jo monesti olen tainnut kirjoittaakin, pienesineet seilaavat meillä harvinaisen usein paikasta toiseen. Tänään vuorossa oli uuden ilmeen loihtiminen olohuoneen hyllylle, joka oli jopa pelottavan kauan näyttänyt samalta.Mistä huomaa, että on syksy? Kynttilöitä, kynttilöitä ja kynttilöitä :) Harmi vaan, ettei alahyllyllä uskalla polttaa mitään. Myös pallovalot ovat loppukesästä saakka palaneet lähes joka ilta tunnelmanluojina, toimivat kivasti myös verhotangossa.

Kuvasta ei huomaakaan, mitä meidän verhotangolle on tapahtunut.. Toinen päätykannakkeista on vääntynyt aika reippaasti, syyttävä sormi osoittaa kahteen valkoiseen karvakaveriin. Painiessa on todennäköisesti ajauduttu verhon päälle ja vahinko onkin jo tapahtunut. Toivottavasti saadaan väännettyä takaisin!

-Oona

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
LIITY BLOGIN LUKIJAKSI TÄSTÄ! SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSABLOGILISTALLABLOGLOVINISSA TAI INSTAGRAMISSA!
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

11 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää kokonaisuus! :) Voihan teidän koiruuksia, toivottavasti ei tuu koko verhotanko alas :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Petra! Välillä on kyllä sellaista menoa ja meininkiä, että oikein hirvittää.. Pakko siirtää sohvaa sen verran, etteivät sinne taakse mahdu rallattelemaan :)

   Poista
 2. Hieno asetelma! Minkä kokoinen tuo teidän String on? Näyttää pocketia isommalta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leena! Onhan tuo nimenomaan Pocket. Seinänpätkä on sen verran kapea, ettei todennäköisesti sen takia näytä niin pieneltä :)

   Poista
 3. Hyvältä näyttää <3 Siirtelyä on liikkeellä, eihän sitä liian kauaa voi samanlaista katsoa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna! :) Meillä kyllä täysin omaa silmää miellyttävät asetelmat saavat olla jopa hetken rauhassa, mutta itsekriittisyyden vuoksi tavarat seilaavat usein ;)

   Poista
 4. Silmäni hakeutuivat heti noihin marmorisiin tuikkuastioihin. Näin juuri vastaavia paikallisella kirpputorilla, ja arvoin otanko ne meille vai en. En sitten ottanut. Nyt kyllä harmittaa, niin kivoilta nuo näyttävät ainakin tuolla teidän hyllyssä :)

  VastaaPoista
 5. Silmäni hakeutuivat heti noihin marmorisiin tuikkuastioihin. Näin juuri vastaavia paikallisella kirpputorilla, ja arvoin otanko ne meille vai en. En sitten ottanut. Nyt kyllä harmittaa, niin kivoilta nuo näyttävät ainakin tuolla teidän hyllyssä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä meidän kynttilänjalat löysin vanhempien kirppikselle matkalla olevasta laatikosta, toisen romu on toisen aarre :) Käy uudestaan katsomassa, josko aarteet vielä olisivat jäljellä :)

   Poista
 6. Ihana kokonaisuus! Katselin kuviasi ja kaunis koti teillä. Tuo string hylly on ollut kauan myös minun ostoslistallani, enkä vieläkään ole sitä saanut hankittua, mutta kuume kasvaa kovasti kun näin ihania asetelmia näkee. Jospa se kohta koristaa myös meidän seinää. ;) Tervetuloa vastavierailulle uuteen blogiini. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis Minttu! Nyt on Finnish Design Shopissa kiva alekoodi, sopiva aika siis kotiuttaa hylly ;) Ainahan voi itselleen pienen joululahjan ostaa :)

   Poista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)