3.11.2013

Silkkiverhoja vailla?

VERHOT MYYTY!
Makuuhuoneessamme on ollut remontin jälkeen luonnonvalkoiset silkkiverhot, jotka eivät oikein sovi seinien hieman kylmän sävyn kanssa yhteen. Ruokailuhuoneessa on taas hopeiset silkintapaiset verhot, jotka eivät taas alakerran kokonaisuuteen istu oikein hyvin. Sovitimme yhtä hopeista verhoa makkariin ja sehän sopii sinne kuin nenä päähän! Siitä se ajatus sitten lähti.

Myynnissä siis 2kpl Lennolin Silkki-sarjan verhoa, kooltaan 135x250cm. Hinta näille 170e yhteensä. Nouto Turusta. Postituskin onnistuu. Tiedustelut petteri@rintsikka.fi
VERHOT MYYTY!


-Petteri

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
LIITY BLOGIN LUKIJAKSI TÄSTÄ! SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSABLOGILISTALLABLOGLOVINISSA TAI INSTAGRAMISSA!
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

2 kommenttia:

  1. Kysyisin teidän olohuoneen matosta, joka on ikean villamatto. Kun teillä on lyhytkarvaisia koiria, niin miten hyvin karvat tarttuu/ näkyy matossa? Itse olen haaveillut meille samaa mattoa, mutta en ole uskaltanut kissojen vuoksi ostaa, jos siitä on hankala saada karvat pois.

    VastaaPoista
  2. Kyllähän nuo karvat näkyy mustissa raidoissa siinä missä muissakin tummissa tekstiileissä. Kyllä se minun mielestäni ihan hyvin imuroimalla lähtee, tietysti vähän huolellisemmin imuiroida pitää kuin koirattomassa kodissa. Karvantyyppi voi tietysti myös vaikuttaa tuohon.

    VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)