14.2.2014

Pallossa

Hei taas pienen hiljaisuuden jälkeen! :) Tällä hetkellä tuntuu olevan ihan järkyttävä kiire ja hyvä, että vuorokauden tunnit riittävät arjen pyörittämiseen, saati siivoamiseen ja sisustamiseen. Arkeen iloa tuovat kuitenkin ne joka kodin keväiset ihastuttavuudet, tulppaanit.



Julkaisimme Instagramissa kuvan pallomaljakkoon asetelluista valkoisista tulppaaneista ja saimme kysymyksiä miten ne on aseteltu. Asetelmaa on näkynytkin useassa blogissa, mutta itse en ole varsinaisiin ohjeisiin törmännyt. Tässä siis kuvien muodossa erittäin yksinkertaiset ohjeet :)









Mielestäni kauniimpi asetelma tulee jo hieman auenneista ja löysemmnistä kukista, sillä ne taipuvat kauniimmin maljakon mukaan. Kuvan asetelemaan olisi voinut laittaa vielä muutaman lisätulppaanin, mutta menkööt nyt näin :)

Onko teillä kivoja ja inspiroivia tapoja asetella tulppaanit tai ylipäätään leikkokukat?



Viikonloppuja ja hyvää ystävänpäivää! <3

-Oona

17 kommenttia:

  1. Sain tulppaanituunailuohjeita eräältä floristilta, kun vietin iltapäivän kukkakaupassa http://www.talojajatoiveita.fi/2014/01/tulppaanituunausta-ohjeita-ja-vinkkeja.html. Yksi hyvä vinkki oli, että tulppaanien varsia kannattaa lämmitellä käsien välissä ja hennosti taivuttaa samalla. Silloin ne asettuvat paremmin kaarelle ja eivätkä myös katkea niin helposti. Tuo oli vinkki, jota en ollut aikaisemmin tiennyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loistava vinkki ja loistava postaus, pitää hyödyntää vinkit :)

      Poista
  2. Olen asetellut tulppaaneita tuohon samaan tyyliin myös ihan matalaan, kartionmalliseen maljaan. Idea siis vastaavanlainen:)
    Ja aivan ihana pusero sinulla, mistä olet sen löytänyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sekin näyttää varmasti upealta! Taisin Instassa jollain nähdä samalla idealla laakeaan reunalliseen vatiin tehdyn asetelman, oli todella kiva.
      Paita on Zaran alesta pilkkahinnalla pari vuotta sitten tehty löytö, mutta vielä joulun aikoihin H&M:llä oli hyvin samantapaisia.

      Poista
  3. Tuossa pallomaljassa tulppaanit näyttävät kyllä tosi kivoilta. Tykkään itse laittaa tulppaanit myös hyvin korkeaan lattiamaljakkoon, jossa tulppaanit eivät yletä edes maljakon reunaan. Eipähän ainakaan tapahdu varsien lörpähdystä, vaikka joskus se on toivottavaa toisen tyyppisissä maljakoissa :)

    Hyvää ystävänpäivän iltaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, että muistutit korkeasta maljakosta, mullakin oli viime vuonna kokeilussa :) Lörpähtely on kyllä ärsyttävää.

      Poista
  4. Ihanalta näyttää. Mukavaa ystävänpäivää!

    VastaaPoista
  5. Kivalta näyttää, piti ihan testailla nuupahtaneille tulppaaneille tuota. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuliko hyvä? :) Nuupahtaneilla varmasti helpompi tehdä, tai tuon ylmepänä olevan Johannan vinkin avulla.

      Poista
  6. Tosi kaunis asetelma! Ja ihanaa ystävänpäivää sinne myös <3

    VastaaPoista
  7. Huikea tuliaisrusketus Oonalla :) ja kauniit kukat. Meillä on niin harvoin kukkia, että ne näyttää hämmästyttäviltä "ihan vain maljakossakin".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Väriä on nyt jo lähtenyt ihan älyttömästi! Lähtee yhtä nopeasti kuin tulikin :( Kukat on aina kauniita :)

      Poista
  8. Aivan hirmu kaunis koti teillä. Ja koiraroduistahan pastorit vaan vievät voiton 😊 Jäin vallan koukkuun teidän blogiin eli uusia juttuja odotellessa. T: Päivi ja pastorit Maxi ja Tyyne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Päivi, kiva kuulla, että tykkäät! :) Ja niinhän se on, parson on paras ;) Täytyykin sisällyttää touhukaksikko taas pian johonkin postaukseen.

      Poista
  9. Mä en olekaan tajunnut että meilläkin on tuollainen pallovaasi, johon voisi kukat juurikin noin asetella. Pitääpä heti testata! Ja muuten hei, teille ois haaste, tulkaa nappaamaan http://dreamtomorrow-livetoday.blogspot.fi/2014/02/hyva-paha-ikea-persoonatontako.html

    VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)