20.11.2011

ViikonloppuViikonloppu melkein loppu, taas. Lauantaina pätkin puretun terassin lautoja 90cm pätkiin lainassa olevalla pöytäsirkkelillä. Talvella tai keväällä pitäisi nikkaroida niistä viljelylaatikoita, teemme kasvimaasta hieman siistimmän. Potut saa olla avomaalla jatkossakin. Samaan aikaan Tikru ja Oona olivat metsässä koirakavereiden kanssa.

Teimme myös molempien suurta herkkua, nimittäin lasagnea! Aiemmin sitä on tasaisin väliajoin tehty, täällä asuessa emme ole kertaakaan vielä tehnyt. Jatkossa pitää taas useammin tehdä, on se vaan niin maukasta. Illalla nautiskelimme takkatulen ääressä pipareita Aurajuustolla ja ilman, Tuc-keksejä valkohomejuuston kera ja päärynäviipaleita. Herkut huuhdettiin alas punaviinillä ja lonkerolla. Oli hyvää!Sunnuntai meni vähän pihahommissa sekä taas metsälenkillä L&T:n kera. Mahtava keli! Vilpoisen lenkin jälkeen maistuikin glögi ja piparit. Lenkin jälkeen piti käydä ostamassa 4kpl Villeroy & Bochin New Wave -lautasia lisää, mutta autopa ei lähtenytkään käymään! Vuorokausi pienessä pakkasessa tallissa hyydyttänyt alle vuoden ikäisen akun. Epäilykset kohdistuu kyllä nyt laturin suuntaan, pitää tutkia pian kuntoon. T lähtikin tuomaan akkulaturia, saa yöksi lataukseen. Illalla siis vielä edessä pieni ajolenkki autolla akkua ladaten.

Tikru pääsi ensikosketukseen myös jään kanssa. Oli jännää! Kuvasin pienen videon, olkoon sen nimi vaikka Jäänsärkijä. Katso hauska video täältä!-Petteri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)