21.2.2012

Viihdelaitteet katseilta piiloonOletko huomannut, että meidän tv-tasolla ei ole mitään laitteita näkyvissä telkkaria lukuunottamatta? Tasot kätkevät sisälleen kuitenkin tallentavan digiboxin, viritin-vahvistimen, PS3:sen ja AppleTV:n. Kaksi jälkimmäistä toimii langattomasti wlanin kautta, kun taas digiboxi ja vahvistin toimivat perinteisen kaukosäätimen kautta. Nämähän eivät kaapin ovien läpi toimi. Meillä ei sentään ole ovet telkkaria katsoessa auki vaan ongelma on ratkaistu pienen signaalin siirtäjän kanssa! Laite on hyvin pieni musta laatikko, joka jakaa signaalin kaappiin pienien johtojen välityksellä. Nämä voidaan vaikka liimata kaapin oveen kiinni, jolloin pysyvät paikoillaan. Myös tason, kaapin, lipaston ym kattoon voi kiinnittää, kunhan "silmä" näkee laitteen vastaavan.

Meillä tuo pieni musta laatikko on telkkarin jalan päällä. Mikäli tv:n takana on joku seinä tai muuten hyvin heijastava pinta, voi laatikon sijoittaa myös telkkarin takaseinään, nippusiteellä tai vaikka 2-puolisella vahvalla teipillä kiinni.

Näitä yksinkertaisia laatikoita on markkinoilla varmasti monenlaista ja hintahaarukkakin varmasti laaja. Meidän boxi on hyvinkin edullinen, 20e + postikulut. Meidän on ostettu täältä. Nyt noin vuoden käytössä ollut ja hyvin on toiminut.

TAAS ON KILISTELYN PAIKKA! Sillä blogimme kävijälaskuri napsahti eilen taas uusille luvuille! Nyt täyteen tuli 40.000 kävijää! Blogihan starttasi talokaupan myötä toukokuun 2011 aikana, joten aika pienessä ajassa suuri joukko lukijoita, siitä suuri kiitos teille! Ilman teitä ei olisi tätä blogiakaan enää :)

-Petteri

2 kommenttia:

  1. Kiitos! On kyllä ihan totta, että suurin osa sisustusaiheisista blogeista pyörii naisten ylläpitäminä, ja niitä ei välttämättä miehet niinkään jaksa lukea. Meillä on täällä siis molemmat, Oona kirjoittelee vähän eri näkökulmasta asioita kuin minä.

    Tuollainen yleiskaukosäädin on ostoslistalla, ei ole vain saanut aikaiseksi käydä ostamassa :)

    VastaaPoista
  2. Erittäin asiallinen postaus. On erittäin mukava kun muistetaan tuoda myös tekniikkaa (ja miehistä näkemystä) näihin sisustus blogeihin. Tuohon pakettiin vielä mukaan yleiskaukosäädin ja PS3 vastaanotin, niin kaikki toimii yhdellä kaukosäätimellä.

    VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)