26.2.2012

Viikonloppu

Onpas taas ollut viikonloppu! Tuttuun tapaan perjantai-iltana ei vielä juuri mitään tekemistä viikonlopulle, kuitenkin koko viikonloppu hurahtanut taas ihan liian nopeasti.

Lauantai oli Petterin tennispäivä, sillä aikaa kävin Myllyssä etsimässä kaverille synttärilahjaa. Sain kavereilta valmistujaislahjaksi lahjakortin S-ryhmän liikkeisiin, sekin tuli vihdoin käytettyä. Ostin pitkään listalla olleet Iittalan Kartio-kaatimen ja pienemmän Kartio-maljakon. Illalla kävin tosiaan kaverin synttäreillä ja Petteri sai viettää laatuaikaa Playstationin kanssa..Uusi maljakko pääsi heti käyttöön. Tulppaanit ovat vaan niin ihania. Viime keväänä ostimme joka perjantai vähintään sen yhden kimpun, aina oli siis kukkia kotona. Sama näyttää jatkuvan tänäkin keväänä, vaikka ollaankin lipsuttu perjantaisista kauppareissuista :)

Tänään sunnuntaina oli ihana auringonpaiste! Roope-parson tuli pihalle telmimään Tikrun kanssa, käytiin myös metsälenkillä. Tämän jälkeen vanhemmat ja serkku tulivat moikkaamaan Tikrua, samassa herkuteltiin mudcakella ja vaniljajätskillä, nam! Päivä on jatkunut tenniksellä, löhöilyllä ja hieronnalla. Nyt on aika napata Petteri, Tikru ja sipsikulho kainaloon ja nauttia viikonlopun viimeisistä hetkistä.

Ensi viikko tuo taas tullessaan paljon. Suunnitelmissa on muunmuassa kauan pelätty viisaudenhampaan poistoleikkaus ja ehkä saamme keittiöön uuden matonkin. Onneksi siis jotain hyvääkin :) Hauskaa tulevaa viikkoa kaikille!

- Oona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)