3.2.2012

Helppo, nopea ja herkullinen

Perjantaina aloitimme viikonlopun herkkuruuan parissa. Listalla täytetyt paprikat ja salaatti, jälkkäriksi suklaakohokas.Aiemmin noudatimme viiden viikon ruokalistaa, johon netistä bongasin täytetyt paprikat. Hieman soveltamalla saatiin erittäin hyvin meidän makuun sopiva ruoka. Sopii myös karppaajille ;) Meitä ei kyllä siihen joukkoon voi laskea.. Tässä viitteellistä reseptiä:

4 keskikokoista paprikaa
400g jauhelihaa
taco-mausteseospussi
maustamatonta tuorejuustoa n. puolikas paketti
päälle juustoraastetta

Jauhelihat paistetaan, perään vesi ja mausteseos. Hauduttele hetki, lisää tuorejuusto. Leikkaa paprikoista "hattu" pois, poista siemenet. Jauhelihamömmö sisälle ja juustoa päälle. Paista uunissa, kunnes juusto saa hieman väriä.Sitten kohokas.. ensimmäinen kerta päättyi pieneen katastrofiin, sulatettu suklaa jämähti hetkessä kovaksi seokseksi margariinin kanssa. Tehdään sitten joskus toiste tätä mahdollista herkkua.Viikonloppu on muuten mennyt vähän kurjemmissa merkeissä. Piti lauantaina mennä Hyvinkäälle koirauimalaan ja sen jälkeen Tikrun kasvattajan luona käymään, mutta Tikru-poika sairastui. Eilinen päivä meni kodin ja eläinlääkärin väliä ravatessa, kuitenkaan mitään varmuutta pikkupotilaan kipeyden syystä saamatta. Tänään onneksi kaveri on jo vähän eilistä pirteämpi, vielä kun saisi syömään..

- Oona

(kuvat on taas iPhonesta 4S:stä lähtöisin, testit jatkuvat..)

2 kommenttia:

  1. Oho, kylläpä se hyviä kuvia antaa?!

    VastaaPoista
  2. No joo, nettikäyttöön välttävää ;) Onhan noita vähän kehitetty toki, mutta ei mitään ihmeellistä. Samoja säätöjä mitä kaikkiin kuviin teen. Terävöitys toki viimeistelee nämäkin.

    VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)