26.12.2013

Rintsikan joulu 2013

Tämä joulu on mennyt pääasiassa kotosalla. Aattona söimme kahdenksan hengen voimin ja iltaa istumaan saimme paikalle vielä kaksi läheistä lisää. Joulupäivänä oli ohjelmassa vaan rentoilua, harvinaista :) Tänään taas olimme Petterin äidin luona syömässä, joten ei tänäänkään missään nimessä kiireinen päivä ole ollut. Nykyään on jatkuva kiire, joten muutama tällainen päivä tekee ihmeitä!Rintsikan jouluasu on tänä(kin) vuonna hyvin maltillinen. Tunnelmaa on luotu lukuisilla kynttilöillä ja valosarjoilla sekä tietenkin joulukuusella. Pientä hohtoa ja välkettä tuovat koristeelliset lasipallot sekä hopeiset kuusenkoristeet. Yksinkertainen resepti siis :) 
Kattauskin oli vähäeleinen ja syntyi sen kummempia suunnittelematta. Pelkästään New Wave -astioilla saa juhlallisen ilmeen, jonka kynttilät kruunaavat. Muina koristeina oli ainoastaan mustia ja valkoisia palloja sekä pienet havut lautasliinoissa. Tulipahan taas kokeiltua uutta taittelumalliakin, vaihtelu virkistää. 

Huomenna meidän molempien pitäisi mennä töihin.. Onneksi yhden päivän jaksaa miten päin tahansa, varsinkin kun kuukauden päästä ollaan kaukana täältä Afrikan auringon alla :)

-Oona

9 kommenttia:

 1. Hitsit miten kaunista teillä(kin) on ollut! Ja taidanpa napata tuon lautasliinan taitteluidean itselleni. Se jotenkin vain aina tuntuu menevän sillä samalla kaavalla itsellä :). Mukavaa työpäivää kumpaisellekin ja iloista viikonloppua heti sen jälkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Tuo oli ihan hauska idea, toimii oikeastaan vain jouluna..

   Poista
 2. Kaunis kattaus. Meidän joulupöydässä oli samanlaiset lasit ja lautaset ;O).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tuohon lautaseen mahtuu mukavasti ruokaa... pari tuollaista niin ähky on varma!

   Poista
 3. Täydellisen kaunista. Ihana kattaus :). Aito kuusi vaan luo sen autenttisen joulun tunnelman ja sopii teidän kotiin kuin nakutettu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kauheat paineet asetettu ensi vuodelle siis :) Varmaankin samalla kaavalla mennään monessa asiassa, yksinkertaista.. Jos meille joku ehdottaisi muovikuusta, niin saisi jäädä koko kuusi tulematta. Itse en kovin välitä kuusesta sisällä, mutta jos sellainen siellä on, on se aito kuusi.

   Poista
 4. Hei! Eksyin blogiisi etsiessäni tapetteja :) Mitä tapettia teillä on eteisessä (http://www.rintsikka.fi/2011/08/eteisen-muutos_28.html)? Samantyyppinen on meillekin haussa ja tämä vaikuttaisi juuri täydelliseltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Nyt en muista lainkaan mikä tuo tapetti oli nimeltään! RTV:n valikoimista se kuitenkin saattaa vielä löytyä, oli kyllä tilaustuote. Joku aiemminkin kysyi tapettia, kysäisen vielä Oonalta muistaako mistä linkki saattaisi löytyä. Täältä blogista kuitenkin jostain :)

   Poista
  2. No löytyihän se linkkikin, keittiön uudesta valaisimesta kertovan postauksen alta.. meillähän on samaa tapettia keittiössä kuin eteisessä. Tosiaan, Suomessa ainakin RTV on myynyt tätä ja tilaustuote. Tuotekuvassa kovin kullan sävyinen, mutta ei ole oikeasti ihan tuollainen vaikka aavistuksen ehkä lämmin sävy siinä onkin. Mallipala löytyy varmasti jos vielä myynnissä!

   http://www.durosweden.se/fi/tapetinvalitsin-2?csState=WallpaperSelectionState&csPattern=3533&csWallpaper=4088

   Poista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)