31.12.2013

Aaton suunnitelmat ja mittelön voittaja

Hyvää vuoden viimeistä päivää! Meidän uudenvuodenaatto ei monen muun koiratalouden tapaan ole todellakaan mikään juhlapäivä. Yksi paukkuarka koira riittää pitämään meidät visusti omassa kodissa, jonka koirat tuntevat turvallisimmaksi paikaksi. Tikrun pelko alkoi ensimmäisenä uudenvuodenaattona lähistön fiksun perheenisän avustuksella, joka ei malttanut sitä reilua puolta tuntia odottaa, että laillisesti olisi saanut lapsiensa kanssa pihassaan paukuttaa. Olimme hyvin lähellä kun pamahti hieman isompi pommi. Tämän jälkeen kaikki pauke on ollut myrkkyä. Meidän ja monien muiden ainoa toive onkin, että ennen klo 18.00 ei paukutettaisi, että ehdimme lenkittää koirat kunnolla, yöllä myöhään vasta kun voimme käydä toisen kanssa tarpeilla. Kiitos :)
Tarkoituksena on kuitenkin viettää normaalia iltaa kotona, jotta koiratkaan eivät meidän käytöksestä aisti mitään erikoista. Syödään uuden keittokirjan reseptillä tehtyä pekoni-chilipastaa ja onhan tuota kuohuvaakin kylmässä :)

Sunnuntainen asetelmamittelö sai hauskan vastaanoton ja taidamme jatkossakin tehdä vastaavia pikkumittelöitä! :) Kirjoitin sunnuntaina, miten olin luottavaisin mielin ja aika äkkiä tuo olo vahvistui, nimittäin tekemäni numerolla 2. merkitty asetelma sai hurjasti enemmän ääniä:


Kiitos äänistä ja oikein hyvää tulevaa vuotta! :)

-Petteri

14 kommenttia:

 1. Mitä ihmettä! Mä olisin voinut vannoa, että tuo oli Oonan... ;)
  Voi mun Tikrulaista. <3
  Paljon haleja, leikkejä ja pusuja pienelle T.lle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, onnistuin naruttamaan :) Aatto meni lopulta oikein hyvin!

   Poista
 2. Uusi vuosi helvetillistä monille koiran omistajille.Minäkin lenkitän ennen kuutta ja seuraavaksi yöllä myöhään,kun pauke vähenee.Itsekkin inhoan tuota meteliä.Onneksi koiramme ei sisällä pelkää.Verhot kiinni ja telkkari höpisemään.Hyvää vuotta 2014!-sanna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinulle Sanna, hyvää uutta vuotta! Harmi, ettei tuota kellonaikaa juurikaan noudateta vaan aina löytyy joku apina, joka ei noista välitä ja aloittaa juuri silloin kun koirien kanssa nopeasti koitetaan lenkki tehdä.

   Poista
 3. Sama homma täällä, verhot visusti kiinni ja musiikkia tai telkkaria pauhaamaan riittävällä volyymilla. Niin ja tietysti ne viisaasti ajoitetut ulkoilut on kaiken a ja o.

  Aika hyvä asetelma, Oonan viritelmäksi minäkin sitä kaavailin! :)

  Hyvää uutta vuotta, rapsuja hauveleille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rapsut välitetty :) Meillä oli niin hyvin eristetty talo, ettei pientäkään välähdystä näkynyt sisälle. Molemmat koirat nukkui hyvinkin sikeästi kovimman paukutuksen yli, radio melko kovalla kylläkin :) Hyvää uutta vuotta sinullekin!

   Poista
 4. miten mie arvasinkaan mielessäni kuka kummanki asetelman takana olikaan... joo tällaisia lisää :) hyvää uutta vuotta teillekki...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Lisää vastaavia tulee, ja niihin voisi ihan kunnolla paneutua. Voi mennä jo hyvinkin vaikeaksi veikata kumpi niiden takan on. Se voisi olla lisäkysymyksenä vielä. Hyvää uutta vuotta sinullekin Elina!

   Poista
 5. Syöminen rauhoittaa koiria, joten luita tai niin kuin meillä kongin sisään jäädytettyä lihaa tarjolla (jos vain pystyy peloltaan syömään) . Ei ehdi niin paljon ihmetellä pauketta. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä jyrsitään luita päivittäin, niin aattonakin :) Ja kongissa iltaruokakin pakastamisen jälkeen. Meillä jäi lopulta putkiluut pakkaseen kun kaverit veti niin sikeitä unia puolenyön aikaan, ettei ollut tarvetta herätellä luita syömään. Hyvä näin!

   Poista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)