3.12.2013

Tuoksuvia kaunistuksia ja arvonnan voittaja

Pidemmittä puheitta, viime viikon käynnissä olleen Myssy-arvonnan voittajaan.. Voittaja on zeepra kommentillaan "kiven valitsen :)." Onneksi olkoon! Sinulle on tulossa sähköpostia vielä tänään.

Myssyfarmi haluaa Rintsikan lukijoille vielä tarjota -15% alennuksen kaikista tuotteistaan verkkokaupassa koodilla RMYSSY 6.12.2013 asti. Nyt on siis loistava tilaisuus tilata lämmin pehmeä lahja pukinkonttiin tai vaikka omaan päähän :)


Tekstin kuvituksena on ihania hyasintteja, joita vihdoin löysin myös valkoisena. Nyt meillä onkin niitä joka huoneeseen, ostin itse lauantaiaamuna kolme ja illalla saimme vielä neljännen tuliaisiksi illallisvierailtamme. Harmittelivat, etteivät löytäneet valkoista, mutta mielestäni yksinkertainen asetelma on äärimmäisen kaunis :)Yksi valkoisista hyasinteista päätyi hyllylle kuparin väriseen tuikkukippoon, vaikka onkin sinne aavistuksen liian suuri. Blogeissa on näkynyt aivan ihania hyasinttiasetelmia, voi kuin itsekin osaisi!
 
-Oona

6 kommenttia:

 1. Mäkin olen ihaillen katsellut muiden asetelmia. Kivoilta sinunkin hyasinttisi näyttävät! Käyhän kurkkaamassa miten minä "istutin" hyasinttini. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ennen joulua tulee epäilemättä ostettua noita vielä lisää, jos sitten jaksaisi olla vähän luovempi istutuksien suhteen :)

   Poista
 2. Ihanat asetelmat! Marmori, kupari ja tuo pinkki käy niin hyvin yksiin. Mua vähän harmittaa kun en voi hyasintteja meille hankkia (allergisoiva) hajun takia... mut onneksi on muitakin todella kauniita joulukukkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Marmori, kupari ja musta on mun tämän hetken ehdoton lemppari <3 Amaryllis on mun mielestä itseasiassa paljon hyasinttia kauniimpi, niistä voinet nauttia sinäkin :)

   Poista
 3. Meillä on hyasintit vielä ostamatta, mutta nyt pitää kyllä käydä ostamassa, kun niin ihanilta muilla näyttää :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt niitä alkaa löytyäkin jo joka paikasta, joten ostoksille vaan :) Kukat ovat auenneet yllättävän nopeasti, kaikista pilkistää jo valkoinen kukka vaikka olivat ihan säälittäviä vajaa viikko sitten ostaessa.

   Poista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)