10.12.2013

Ruokabaari

Muistatteko Tikrun oman ruokapaikan ja siellä olevan ruokabaarin? Meillä saattoi joskus olla kaunis ajatus siitä, että nämä kaksi kaverusta voisivat ihan hyvin syödä vierekkäin tässä ruokapaikalla, joka niin kätevästi keittiön tason alle menee. Tätähän ei koskaan edes testattu, sen verran erilaisia ruokailijoita ovat. Ruoka on ruokaa ja se on niin tärkeää, että sitä voi jopa puolustaakin. Stella syö siis "omassa huoneessaan" (ruokailuhuoneessa) ja pitihän sinnekin luottokoiratarvikekaupasta shoppailla katseen kestävä, samanlainen ruokabaari mitä Tikrullakin on.Jotain ehkä kertoo baarista sekin, että halusimme puolentoista vuoden jälkeenkin toisen samanlaisen :)
Muotoilultaan moderneja,valkoisia korotettuja koirien ruoka-astioita ei ole kovin helppo löytää. Miksei koiran ruoka-astia voisi myös olla sisustukseen sopiva?

Nyt on siis prinsessan ruokailuergonomiakin kunnossa ja kippoja ei tarvitse piilottaa kuvista :)


-Petteri

6 kommenttia:

 1. Meidänkin talous kaipaisi tuollaista, tosin kissalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta on olemassa pienempikin malli, joka on kyllä kissalle ihan passeli! Pysyy muuten todella hyvin paikoillaankin kumitassujen ansiosta :)

   Poista
 2. No nuo kipot kyllä tosiaan kestää katseen, mutta mutta....Meidän terrierit, (varsinkin neiti-hauva!) on kyllä sellaisia sottapyttyjä, että kippojen alla on pakko pitää matonpalaa. Muuten on vedet ja tämän neidin ansiosta myös pöperöt pitkin lattioita ja lattiat jatkuvasti epämääräisen kuolan ja möhnän peitossa. Neidillä kun on ihana tapa ottaa suuhunsa ruokaa, pudottaa se sitten lattialle ja syödä siitä. Kunnon possu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts, tuohon ei kyllä auta mitkään kipot jos sottapyttyjä ovat :) Onneksi muovimattojakin on ihan siistejä nykyään, ettei nyt mitään kammotusta tarvitse katsoa!

   Poista
 3. On kyllä upea, varmasti ruoka maistuu! ;) Täytyykin itsekkin miettiä kissalle tuota, jos siitä kerran on pienempi malli. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maistuu varmasti :) Uskoisin, että se pienempi on kissalle oikein hyvän kokoinen. Tämäkin on muistaakseni isolle koiralle, mutta kyllä meidän mielestä ihan sopiva meidän suht pienille koirille :)

   Poista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)