25.1.2014

Paketista paljastunutta

Nyt kun joulusta on lähes kuukausi aikaa, on vihdoin aika esitellä erittäin mieluinen joululahja. Kyseessä on siis useamman kerran blogissa, Instagramissa ja Facebookissa vilahtanut musta Artekin 60-jakkara.


Turun Artekin liikehän lopetti toimintansa vähän aikaa sitten ja vanhempani bongasivat meille sieltä tämän jakkaran. Pitkään 60 on ollut ostoslistalla, mutta aina jokin muu on mennyt sen edelle. Jakkara on täyttänyt kaikki odotukset ja toimii erittäin näppärästi esimerkiksi sohvan vieressä sivupöytänä sekä lisäistuimena suuremman porukan meillä kyläillessä.


Tulevaisuudessa on tarkoituksena kerätä jakkaroita useampia, niille löytyy varmasti aina paikka. Olenkin miettinyt, että tarviiko kaikkien jakkaroiden olla samanvärisiä? Yhden jakkaran jatkoksi kelpuuttaisin ainakin Rings- sekä musta-valko-koivuisen version.

-Oona

(Postaus sisältää mainoslinkkejä.)

6 kommenttia:

 1. Hieno on, mutta eikös tuo ole 60 eikä E60? E60 muistaakseni 4 jalkaa(?) Se monivärinen koivu-valko-musta on näkynyt useammassa blogissa ja on kyllä tosi kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Unohtui korjata tekstiin toiseen kohtaan :) Hyvä huomio!

   Poista
 2. Ihana jakkara, noista minäkin haaveilen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan ne tosiaan klassikoita ja sopivat kotiin kuin kotiin :)

   Poista
 3. Eksyin blogiin kaverin suosituksesta ja huomasinkin vanhan tutun siellä kirjoittelemassa. :) Blogi näyttää kivalta, taidanpa jäädä seurailemaan, ja täytynee varmasti hiukan taaksepäinkin lueskella.

  -Anniina
  http://eloahetkessa.blogspot.fi/ (tosin meijän blogi käy nyt vähän hitaalla, kun on niin paljon muuta projektia.. :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heiii, hauska yhteensattuma :) Täytyykin lueskella teidän blogista sun kuulumisia enemmänkin :)

   Poista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)