23.1.2014

Terveiset maailmalta ja pieni paljastus :)

Jambo! Niinkuin täällä Keniassa tavataan tervehtiä. Päivän mittaan tuota saa sanoa kaikille paikallisille vastaantulijoille ja he usein vielä kysyvät, miten voimme ja onko kaikki hyvin? Suomalaisten on vaikea käsittää noin uskomatonta ystävällisyyttä, joka näiltä löytyy luonnostaan. Meillä on täällä oikein hyvä olla :)


Alkuvuoden aikana ollaan aika nopeallakin aikatalulla pistetty pystyyn toinen blogi tämän Rintsikan rinnalle. Täällä jutut ja aiheet jatkuvat ihan normaaliin tapaan, mutta uudessa Turun Sanomien alla toimivassa koton-blogissamme keskitytään enemmänkin sisustukseen. Oma kotimme on toki pääosassa, mutta blogissa on luvassa myös jotain ihan muuta tyyliä mitä meiltä löytyy. Koton-blogin löydät täältä ja se päivittyy pääasiassa kerran viikossa, sunnuntaisin. Käyhän tutustumassa ja jätä kommenttia käynnistäsi sinne!


Tässä vielä muutama kuva reissusta. Alkuviikko ollaan pyhitetty tämän aamupäivän kylävierailua lukuunottamatta täysin rantaelämälle, lepäilyyn, juomiseen ja syömiseen :)
Hakuna matata!

-Petteri

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitti :) Huomenna aamulla starttaa safari, kovat odotukset :) Siellä vasta oikeasti aletaan kuvaamaan :)

   Poista
 2. Olipas ihanan näköinen tuo uusi blogi! ja aivan ihania kuvia täälläkin.

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Aurinkoista lomaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinko riitti! Jopa Oona hakeutui varjoon, se on ennenkuulumatonta!

   Poista
 4. Ihania kuvia, oikein tulee muistoja mieleen viime vuodelta :) Mukavaa reissunjatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistikuvien lisäksi on kiva kun on valokuvia, voi palata vuosienkin jälkeen tunnelmiin :)

   Poista
 5. Upeita reissukuvia! Ihan mieletön tuo meritähti, ihastelin sitä IG:ssäkin. Onnea uudesta blogista ja ihanaa loppulomaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Laura! Meritähtiä löytyikin sitten myöhemmin ihan älyttömästi kun käveltiin laskuveden aikaan vähän sivummalle. Siis monta kymmentä pienellä alueella! Aika erikoisia kavereita. Kiitokset :)

   Poista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)