7.1.2014

Rintsikan vuosi 2013

Taas vuosi on kulunut ja on aika kerrata viime vuoden tapahtumat, samoin kuin monessa muussakin blogissa on lähipäivinä tehty. Postauksia selatessa huomaa selkeästi, että kotimme on vuoden aikana kokenut paljon pieniä muutoksia ja saanut lisää täytettä. Haaveilukollaaseistakin moni tuote on löytänyt tiensä kotiin :)Vuodessa on tapahtunut paljon. Tammikuussa hankittiin paljon uutta ja sisustettiin kovasti, vaikka menossa oli hääjärjestelyiden viimeinen (ja kiireisin) kuukausi. Keittiö sai uutta ilmettä valaisimella ja matolla, muutoinkin liikuttiin mustavalkoisen ja valaisimien parissa.Helmikuussa tosiaan juhlittiin häitä, kuten postauksistakin huomaa. Samassa kuussa starttasi myös postaussarja kotikierros.Maaliskuussa ajatukset siirtyivät selkeästi kevääseen ja kotiin saatiin väriä kukilla ja tekstiileillä. Tällöin myös kupari rantautui meille, sittemmin sitä onkin tullut vielä lisää..Huhtikuussa viimeistään tuli kevät ja keltainen, myös vanhoja esineitä, kuten Ulla-jakkara saapui kotiin. Ajatukset ja puuhat siirtyivät myös ulos ja pihahommiin, pukuhuoneen remonttikin eteni pikkuhiljaa.Toukokuussa on ajateltu selkeästi paljon ruokaa ja ulkoiltu ;) Sisustuksellisesti toukokuun kuvissa alkaa näkyä se, millaiselta täällä tälläkin hetkellä hyvin pitkälti näyttää. Kuun aikana blogi vietti myös 2v. synttäreitään.


Kesäkuun kuvia katsellessa heräsi suuri kaipuu kesän lämpöön! Viimeinkin sisustetulla terasilla oli ihana viettää aikaa, sitä odotellessa. Kesäkuussa portaikosta ja yläkerran aulasta löytyi muovimaton ja lastulevyn alta lautalattiaa, siitä alkoikin sitten seuraava suuri ja edelleen keskeneräinen projekti.Olohuoneen ilme vaihtui suuresti kesäkuun lopussa sohvan ja tv-tason paikkaa vaihtamalla, heinäkuun aloittikin sen esittely. Heinäkuussa lomailtiin mökillä ja Tampereella, josta tarttui mukaan myös ihania sisustusjuttuja :)Vuoden toinen kohokohta oli elokuussa, kun ihanista ihanin Stella-pentu kotiutui <3 Sen jälkeen arki on ollut vieläkin vilkkaampaa ja kiireisempää, mutta kaikki on sen arvoista :)
Syyskuussa haalittiin lisää vanhaa tavaraa marmorin ja puun muodossa. Olohuoneen kello sai myös hieman väriä, johon olen sittenkin ihan tyytyväinen muutaman kuukauden makustelun jälkeen.Lokakuussa alkoi vihdoin syksyn fiilistely. Kuviin tallentui muunmuassa kynttilöitä, punaviiniä ja syksyn värejä kattauksessa. Myös pukuhuoneen remontti saatiin viimeisteltyä siihen pisteeseen, mihin se tulee jäämäänkin.


Marraskuussa somisteltiin, ihasteltiin edelleen pikkuista Stellaa ja juhlittiin parhaassa seurassa.Joulukuussa oli selkeästi joulufiilistelyn aikaa koristeineen ja kukkineen. Joulukuu oli myös kiireisin kuukausi pitkään aikaan ja sama meno tuntuu jatkuvan edelleen.
Uusi vuosi tuo mukanaan myös paljon muutoksia. Heti vuoden ensimmäisen viikon aikana työpaikkani vaihtuu, tänään oli ensimmäinen päivä uudessa työpaikassa. Onneksi kahden viikon päästä lentokone vie meidät kauas pois, aurinko, lämpö ja rentoutuminen eivät ole koskaan tulleet niin tarpeeseen kuin tällä hetkellä!

-Oona

(Alin kuva: finnmatkat.fi)

6 kommenttia:

 1. Aikas ihana vuosi! Tulkoot tästä alkaneestakin yhtä ikimuistoinen! <3
  Ihanaa, tekin pääsette lämpöön! Mä oonkin reissussa sit ihan samaan aikaan. Tulee kyllä niiiin tarpeeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan tuo melko tapahtumarikas vuosi! Muutenkin viimeiset 3 vuotta on paljon tapahtunut talon koirien tulemisen jälkeen :) Hyvää reissua, lämmin piisaa ainakin, se on onneksi varma. Odotan myös kovasti, että saa nukkua pitkiä yöunia!

   Poista
 2. Wau mikä vuosi!! Ihania aurinkoisia kuvia. Onnekasta vuotta myös 2014!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinasin laittaa yhden talvisen kuvan, mutta en sitten viitsinyt kun muuten tosiaan enemmän aurinkoisia :) Vähän piristystä tähän harmauteen! Hyvää alkanutta vuotta sinullekin!

   Poista
 3. Vuoteen mahtuu paljon! Ihania muisteloita :)

  http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on lopulta aika pitkä aika, vaikka hetkessä tuntuukin aina menevän :)

   Poista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)