28.5.2011

Kotona!Tänään suuri päivä vihdoin koitti, talo on hallussa ja siitä on pikku hiljaa tulossa koti. Oikein mukavaa on myös se, että saimme hallintaoikeuden vuorokauden "liian aikaisin", on siis kaksi tehokasta puuhailupäivää edessä. Huomenna alkaa lattioiden suojaus ja ehkä jopa katon ja takan maalauskin. Ehkä jopa muutamia muuttolaatikoitakin saadaan jo sisään. Toivottavasti tulee pian aurinkoinen päivä, jotta saataisiin kunnollisemmat kuvat talosta sisältä ja ulkoa sekä puutarhasta.

Pihakin oli oikein mukava yllätys, siellä on sittenkin marjapensaita ja omenapuukin! Itsehän olen pihalla viimeksi käynyt niin, että se on ollut vielä lumen peitossa. Koko pihan kruunasi kyllä upea valtavan suuri perennapenkki, innolla odotellaan mitä kaikkea sieltä paljastuukaan. Ja tottakai ehdittiin myös grilli testata!

Nyt kun muut kiireet alkavat vähän helpottamaan, pystyy oikein kunnolla keskittymään vihdoinkin tähän projektiin. Koulusta kesälomalle vihdoin tänään, maanantaina kuitenkin alkaa ensimmäisen kerran fysioterapeutin työt, joten vähän joutuu siihenkin keskittymään. Kuitenkin taloinnostus vaan kasvaa kun pääsee puuhastelemaan, varmasti jatkossa luvassa juttua tännekin tihenevään tahtiin.

- Oona

Ai niin, vuh vuh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)