19.5.2011

Pihakuumetta

Ei jaksaisi enää odottaa. Vuodet menee törkeän nopeasti nykyään, kuukausi ei ole aika eikä mikään. Nyt pari viikkoa tuntuu ikuisuudelta. Reilu viikko vielä ja projekti pääsee alkamaan paikanpäällä. Viime postauksen välissä on otettu suhteellisen rennosti, kierrelty jälleen rautakauppoja, pakkailuakin on vähän aloiteltu. Meidän keittiökin saa väliaikaisen pöydän kun äitini osti itselleen uuden.Ostamme Askosta 4kpl samanlaisia tuoleja joita nytkin on ruokapöydässä, näin saamme tehtyä ruokailuhuoneeseen sitten 8 hengen kattauksen samanlaisista tuoleista, luxusta. Tuolit ovat Julia nimisiä ja ovat nyt Plussa-kortilla puoleen hintaan 49e/kpl. Noita saa myös valkoisena. Pöytä on myös Askosta, rikollisen edullinen 200x100 kokoinen korkeakiiltopöytä maksoi 299e.

Otsikon aiheesta, pihakuumesta sananen. Ehkä eniten odotan omalta talolta pihaa. Pihaa, jossa voin pestä autoa kaikessa rauhassa. Pihaa, jossa voi rillata vaikka joka päivä. Pihaa, jossa tuleva koira voi juosta vapaana. Oma piha. Oonan ensimmäinen blogikirjoitus käsittelee varmasti pihaa ja puutarhaa, joten hyötykasveista ym en tässä kohtaa puhu salaatteja enempää. Istutin 1,5vkoa sitten parvekkeelle jääsalaatteja, taimet ovat alkaneet kasvamaan hyvää vauhtia ja nämä isketään ensimmäisenä maahan. Melkein voisi toisen satsin siemeniä pistää turpeeseen, olisi tasaisesti koko kesän omasta maasta salaattia. Parasta.

Maalista sen verran, että eipä paljon kannata K-Raudasta maaleja ostaa kun samat maalit löytyvät Prismasta samaan tai edullisempaan hintaan ja saa vielä bonuksetkin. K-Raudasta kun ei saa kuin aika turhia yhteistyökumppani Plussa-pisteitä. Parissa purkissa hyötyä ei niin huomaa, mutta jos ja kun projektiin vuosienkin aikana maalia tulee upotettua kymmeniä litroja, alkaa olemaan jo järkeä ostaa niitä sieltä ruokakaupasta. Päädyimme maalaamaan katot Tikkurilan paneelikattomaalilla. Pohjamaalausta ei tarvita, joten tämä ratkaisu tulee jopa edullisemmaksi vaikka arvokkaampaa maalia onkin. Takkahan saa myös valkoisen maalin pintaanta ja olemme päätyneet niin valkoiseen sävyyn, ettei sitä voi sanoin oikein kuvatakaan. Se on todella valkoista! Takkamaali on Tikkurilan uutta(?) Lumi-sarjaa.

-Petteri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)