10.5.2011

Valmistelua muuttoa varten


Keväthän se sieltä näytti vihdoinkin tulevan! Päivät tuntuu matelevan taas. Järjestelemistä on niin paljon, ettei oikein välillä tiedä mitä seuraavaksi. Kiinteistön täysarvovakuutus on pian kunnossa, nettiliittymän siirtoasioita on viety myös vähän eteenpäin. Nykyinen vuokra-asunto pitäisi myös irtisanoa, muuttoilmoituksenkin voi tehdä jo nyt. Uusien tilien käyttöönottamista, muuttosuunnittelua, turhan tavarat taas roskiin. Ehdimme asua nykyisessä asunnossa noin 1,5v, joten edellisessä muutossa vuosia kertyneet pienet sälät saivat lähteä silloin. Nyt pitäisi olla helpompaa kun kaapit rojuista vapaat.

Istutin sunnuntaina hienon sään innoittamana jääsalaatin siemeniä. Olisi tarkoitus idättää ne parvekeella ja lyödä sitten talolla suoraan kasvimaahan.

Muutama sana tulevasta pintaremontista. Heti kun saamme talon haltuumme (28.5. illalla), alkaa ruokailuhuoneen, olohuoneen ja eteisen lattioiden suojaus. Maalaamme puunväriset kattopaneelit valkoiseksi, niinkuin keittiössä jo onkin. Takka saa lisäksi päälleen kirkkaan valkoisen maalin. Takka on tällä hetkellä punatiiltä ja se ei ole yhtään meidän tyylinen. Suunnitelmissamme oli myös vaihtaa vähän vanhanaikaiset takkaluukut nykyaikaisempiin, yksinkertaisiin lasioviin. Tämä suunnitelma saa kuitenkin vielä odottaa, enhän tajunnut ollenkaan sen tarvitsevan muurariakin. Sitten joskus! Samalla kertaa sitten todennäköisesti koko takka tasoitetaan. Keittiössä oleva tapetti vaihtuu myös meidän tyyliseksi tapetiksi.

-Petteri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)