6.5.2011

Nyt virallista!



Kiinteistön kauppakirjat allekirjoitimme maanantaina ja sovitusti tänään vaihtoivat rahat omistajaa. Yli 15v pitkä asiakkuus Nordean kanssa päättyi samalla. Olemme molemmat tästä päivästä lähtien Liedon Säästöpankin asiakkaita. Leppoisaa, mutta asiallista palvelua saimme Tarjalta. Kaikki asiat hoitui hienosti, vaikka nopealla aikataululla liikkeellä oltiinkin, kiitos Tarjalle siitä!

Muuttoaikaa meillä on koko kesäkuu, en voisi kuvitella muuttavani esim. viikonlopun aikana. Liikaa häsäämistä. Perheessämme on myös 7 liskoa, jotka vaativat erikoisjärjestelyitä muutossa ja ovatkin samalla isotöisin kokonaisuus muuttaa. Olemme kiertäneet jo vähän rautakauppoja ja keränneet hintoja erilaisista tarvittavista asioista. Lista on vielä kovin lyhyt, mutta täydentyy joka päivä. Listalla on mm. ruohonleikkuri, harava, harja, painepesuri, terassikalusteet, grilli, moottorisaha, kirves, tikkaat, porakone, kottikärryt jne. On siellä koirakin. Vastaavaan tilanteeseen itseään haluaville tosiaan tiedoksi, hankittavaa on erittäin paljon! Jotkut ostavat sitä mukaa kun tarvetta ilmenee, me haluamme, että perustarvikkeet on käytettävissä pian muuton jälkeen.



Suunnitelmia muutosta, matoista, verhoista, pihastamme ja vaikka mistä on mielessä varmasti molemmilla melkein joka hetki. Saimme käsiimme tänään kasan taloon liittyviä papereita. Mukana -70 ja -74 päivättyjä viemärikuvia. Salaojat papereiden mukaan siellä on, syksymmällä varmasti sitten kaivetaan auki ja katsotaan löytyykö sieltä moiset. Vaihtoon jokatapauksessa menee. Putket näyttivät menevän tontin reunaa pitkin tielle, koko pihaa ei siis tarvitse myllätä. Onneksi!

- Petteri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)