14.9.2011

Asuntomessuilla bongattua

Tällainen tosi miehekäs postaus tähän väliin... :) Nimittäin, pisti silmään asuntomessuilla sellainen seikka, että tietyntyyppiset verhot ovat tulleet takaisin "muotiin". Alla pieni otanta kuvien muodossa mistä verhotyypistä kyse. Ja ei, tässä ei todellakaan ollut kaikki, kuvia on vielä reilusti enemmän missä näkyy ko. verhot...

 

LASKOSVERHOT. Näitä oli useammassa mökissä, voisi sanoa jopa, että verhollisista taloista reilua enemmistöä edusti laskosverhoratkaisut. Kaikessa yksinkertaisuudessaan toimiva ratkaisu. Meillekin on tulossa keittiön ikkunoihin valkoiset laskosverhot. Ainoa asia mitä ollaan mietitty on se, miten ikkuna aukeaa? Suoraan oikeankokoista verhoa ei ole vielä tullut vastaan, äitini lupasikin ommella meille verhot mikäli emme löydä sopivia kaupasta. Eikö ollutkin tosi miehekäs aihe? :) Itse en niin verhoista verhoina välitä, mutta ne tekee vaan niin paljon kokonaisuuteen. Ei tarvitse ihmeelliset verhot olla, jo näyttää huone erilaiselta, kodikkaammalta ja valmiimmalta.

-Petteri
Ja vähän lisää ottamiani kuvia..

2 kommenttia:

  1. Vaimo on myös ollut kovasti innostunut noista laskosverhoista jo pari vuotta. Ehkä ne meidänkin keittiön ikkunoihin vielä jonain päivänä saadaan.

    VastaaPoista
  2. Teille Juha voisi sopisi esim mustavalkoraidalliset siihen keittiöön ku nenä päähän ;) Eipähän olisi mitään trendiväriä ja vähän nousisi esiin valkoisen joukosta..

    VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)