18.9.2011

Sunnuntaipäivän kuulumisiaAamumme alkoi tietysti koiran ulospäästämisellä kuuden jälkeen aamulla. Pari tuntia lisää unta ja aamutoimien jälkeen menimme tekemään lähimetsäämme Tikrulle jäljen. Kyseinen metsä on erittäin hyvää jälkimaastoa, sen on myös pelastuskoirapuoli löytänyt, viime sunnuntaina heillä treenit samassa paikassa :) Tikru veti jäljen kohtuu hyvin, mutkassa alkoi kuuntelemaan linnunlaulua ja keskittyminen katosi täysin. Veti hetken päästä jäljen hyvin loppuun. Liekö keskittymistä häirinnyt täysi vatsa, aiemmin jäljestetty nälkäisenä. No, ei aina voi mennä tosi hyvin tässä vaiheessa treeniä.Jäljen jälkeen alkoi sienien putsaus, kanttarelleja ja suppilovahveroita oli melkein täysin ämpärillinen saaliina eileseltä Nummelan reissulta. Kävimme Habitare-messuilla Helsingissä ja tipautimme matkalla Tikrun päivähoitoon kasvattajalle Lohjalle. Tikru pääsi päivän aikana seuraamaan agilitykisoja sekä myös erittäin hyvää treeniä olla hyvin monen haukkuvan koiran keskellä. Tikru ei onneksi lähtynyt siihen touhuun mukaan, luojan kiitos.


Ennen jälkeä alkoi myös valmistautuminen syksyyn vähän erilaisella tavalla.. Oona meinaan sytytti pienellä opastuksella elämänsä ensimmäisen kerran takkaan tulen. Tämä jalo taito pitää opetella hyvin, tarkoituksena kun on luukuttaa takassa puita joka ikinen päivä kun kotona talvella olemme.


Illalla juodaan vielä siskoni läksiäiskahvit, lähtee au pairiksi Irlantiin! Lisäksi tarkoitus olisi mennä katsomaan Turun päivän ilotulitusta. Hyvää treeniä Tikrulle sekin, uusi ja ihmeellinen varmasti pelottavakin asia. Siksi pysyttelemme tarpeeksi kaukana.Hauskaa sunnuntaipäivää myös muille! Nauttikaa myös hyvästä ulkoilukelistä, näitä ei paljon jäljellä ole!

-Petteri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)