28.9.2011

Habitare ja 20000 kävijää rikki!

Niin se 20000 kävijää paukahti rikki melkoisen nopeasti! Mukava, että noin iso joukko jo tätä uudehkoa blogia lukenut! Kiitos!

Piipahdimme tosiaan Habitare-messuilla. Messuilta ei jäänyt oikeastaan paljon mitään käteen. Habitaresta olen kuullut enimmäkseen huonoa, ja nyt päätin itse mennä toteamaan mistä on kyse. Habitare on loistava paikka rakentajalle/remontoijalle, jolle esimerkiksi on ajankohtaista päästä käpälöimään satoja hanoja tai parkettimateriaaleja. Jos taas ei rakenna tai remontoi, on tarjonta lopulta aika pientä. Sisustuspuolella ei näkynyt juuri mitään uutta, odotin tältä puolelta paljonkin.

Yksi lattiavalaisin jäi mieleen kaivelemaan.. olisiko se sittenkin meille sopiva ;) Kyseessä on Ove Rognen 2006 suunnittelema Oslo Woods -lattivalaisin jota on saatavana mustana tai beigenä.  Beige on ehdoton ei, musta taas tuntui silloin epäsopivalta. Pidin valaisimessa sen muotoilusta sekä miten se valaisi. Pienemmässä tilassa varmasti pääsisi paremmin oikeuksiin. Hintakaan ei ollut nyt ihan älytön, toki arvokas. En ole niin pitkälle miettinyt, että mihin tämä meillä sopisi. Varmasti sille sopiva paikka löytyisi jostain.

Lisätietoja tästä valaisimesta löytyy täältä!

-Petteri

2 kommenttia:

  1. Jos se on tuo kartionmuoto, joka miellyttää, löytyy Lundialta aika hieno lamppu myöskin http://www.lundia.fi/cms/?open=321

    :) sanna

    VastaaPoista
  2. Ehkä kartiomuotokin joo... Soihtu on kyllä tuttu valaisin. Luulen, että tuossa eniten miellytti tuo koko ajatus, lähinnä tuo varjostin ja miten valo sieltä kajasti. Sehän on suunnittelijan näkemys Norjan metsästä, valo tulee ikäänkuin tiheän metsän (puiden) välistä. Soihtu tässä eroaa jonkin verran, on ehkä vähän massiivisempi muutenkin ja vie liikaa huomiota itseensä :)

    VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)