10.9.2011

Meillä on verhot!

Pitkään mietittiin ja pohdittiin minkälainen ratkaisu tehdään verhojen suhteen. Edelliseen asuntoon teetettiin kolme hopeanharmaata ylipitkää verhoa ja niiden väliin valkoiset valoverhot, joista tulikin oikein hienostunut kokonaisuus. Nyt näiden suhteen täällä ongelmana oli se, että verhoja tosiaan on kolme ja tarve oli kuudelle, lyhentääkin niitä olisi pitänyt reippaasti. Alunperin kun suunniteltiin laittavamme samanlaiset verhot ruokailuhuoneeseen ja olohuoneen molempiin ikkunoihin.

Niin se mieli muuttuu kun tulee yhtäkkinen pakottava tarve saada verhot kun kerran mattojakaan lattialla ei ole sattuneesta syystä... Jotexilta tilattiin olohuoneen molempiin ikkunoihin niin tavalliset valkoiset purjerengasverhot kuin olla ja voi. Kahden verhon paketti oli ihan älyttömän halpa ja tässä vaiheessa ainakin hinta-laatusuhde vaikuttaa oikein hyvältä. Verhojen ripustaminen on vielä vähän vaiheessa, kokonaiskuvaa verhoista tulossa olohuonepostauksen yhteydessä, joka on kyllä tulossa :)

- Oona

2 kommenttia:

 1. Onpas ihanat verhot!
  Muistatkos millä nimellä ne jotexilla oli, kun en enää löydä tuollaisia sieltä! Voi tietenkin olla ettei niitä enää siellä ole edes saatavillakaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tule kyllä mieleen.. ihan siellä rengasverhojen alla nuo olivat. Heillä tuntuu valikoimat muuttuvan usein, joten ei varmasti ole ihan samanlaisia tosiaan enää myynnissä. Nämä varmaan lähimmät vastaavat http://www.jotex.fi/ellos/blackout-rengasverho/366218?N=1z141f8Z1z141au&Nao=15

   Edulliset nämä olivat, mutta kyllä nyt jäisi ostamatta kun tietää millaiset nämä oikeasti ovat. Ovat hyvinkin vinoja, eli alareuna laskeutuu melkein kaikissa vinoon. Tätähän ei korjata kovinkaan helpolla, eikä se edes kannattaisi näin edullisiin verhoihin.

   Poista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)